Over 50 prosent av LPGA-spillerne tror ikke på Tuttas unnskyldning

Avvises som PR-stunt.

PR-STUNT: Over halvparten av LPGA-spillerne som har svart på undersøkelsen mener Suzann Pettersens unnskyldning var et PR-grep. Foto: NTB Scanpix/AP/Jens Meyer
PR-STUNT: Over halvparten av LPGA-spillerne som har svart på undersøkelsen mener Suzann Pettersens unnskyldning var et PR-grep. Foto: NTB Scanpix/AP/Jens Meyer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersens unnskyldning etter Solheim Cup-skandalen satte ikke spor hos kollegene på LPGA-touren. Over halvparten mener beklagelsen var et PR-stunt.

Det kommer fram i en anonym spørreundersøkelse gjennomført av Golf.com. Der svarer spillerne på flere spørsmål, blant annet om Suzann Pettersens unnskylding var et PR-stunt, oppriktig eller begge deler. 53 prosent svarte at det var PR, 38 prosent mener unnskyldningen var oppriktig og 9 prosent kaller det en blanding av de to.

Totalt har 150 LPGA-spillere avgitt svar, skriver Norsk Golf, som først omtalte saken.

Det norske golfesset fikk hard medfart av både eksperter og golfinteresserte etter at hun påpekte et regelbrudd av amerikanske Alison Lee under en av rundene.

Pettersen valgte først å stå inne for avgjørelsen, men kom senere med en uforbeholden beklagelse.

- Jeg skulle ønske jeg kunne endret det som skjedde på søndag av mange grunner. Dessverre kan jeg ikke det, skrev hun blant annet på sin Instagram-profil.

I ettertid har 34-åringen fortalt at hun vurderte å gi seg med golf etter bråket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer