Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Over 6000 støttet Elverum og kreftsaken i Hamar

Satte ny publikumsrekord for en norsk seriekamp i håndball.

FULLT HUS: Christian Berges Elverum spilte foran mer enn 6000 mennesker i Hamar OL-amfi. Det er ny publikumsrekord for en norsk seriekamp i håndball. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
FULLT HUS: Christian Berges Elverum spilte foran mer enn 6000 mennesker i Hamar OL-amfi. Det er ny publikumsrekord for en norsk seriekamp i håndball. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer

Elverums eliteseriekamp mot ØIF Arendal i Hamar OL-amfi ble lørdag sett av 6062 tilskuere. Det er ny rekord for en norsk seriekamp i håndball.

Kampen ble spilt til inntekt for Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon, og publikum fylte arenaen slik arrangøren håpet. Den tidligere publikumsrekorden var på 5500 tilskuere og var satt på en Viking-kamp i Stavanger.

Elverum greide ikke å gi publikum seier. ØIF Arendal lagde igjen problemer for laget og ledet det meste av 2. omgang. Ledelsen var på inntil fire mål, men et straffekast fra Andreas Rönnberg i siste sekund berget uavgjort 25-25 for Elverum.

Dermed er laget fortsatt på 2.-plass, men nå fire poeng bak FyllingenBergen, som beseiret Drammen 31-30 på bortebane. Espen Holand ble matchvinner med sin scoring fem sekunder før slutt.

FyllingenBergen er fire poeng foran Elverum og Haslum. Sistnevnte slo Viking lørdag og har en kamp mindre spilt. Drammen, som fikk sitt første tap lørdag, er fem poeng bak serielederen med to kamper mindre spilt.

(NTB)