Over en million så Norge tape mot Ungarn

Nesten seerrekord.

FULGT AV OVER EN MILLION: TVNorge tangerte nesten seerrekorden sin da 1.060.000 sjeler fulgte EM-omspillskampen mellom Norge og Ungarn på Ullevaal torsdag kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
FULGT AV OVER EN MILLION: TVNorge tangerte nesten seerrekorden sin da 1.060.000 sjeler fulgte EM-omspillskampen mellom Norge og Ungarn på Ullevaal torsdag kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .Vis mer

TVNorge tangerte nesten seerrekorden sin da 1.060.000 sjeler fulgte EM-omspillskampen mellom Norge og Ungarn på Ullevaal torsdag kveld.

- Vi tangerer nesten vår ferske seerrekord, som også ble satt av landslaget for bare noen uker siden. Det er utrolig gøy. Det er fire år siden landslaget trakk tilsvarende seertall, og jeg forventer vel ikke akkurat at interessen dabber av søndag. Da er i hvert fall vi klare og skal gi alt vi kan for å gi seeren en god fotballopplevelse, sier sportssjef Jan-Erik Aalbu i TVNorge og Discovery Networks.

Norge måtte se seg slått 1-0 torsdag. Dermed har landslaget en vanskelig oppgave foran seg i søndagens kamp.

- Ungarn er et lag vi helt klart kan slå på bortebane. Tar vi ledelsen i den kampen, kan det gå mot ny seerrekord, og ikke minst EM-sluttspill neste sommer. Det er noe norsk fotball både trenger og fortjener, sier Aalbu.

Seerrekorden på TVNorge er på 1.080.000 seere. Den ble satt da landslaget spilte mot Italia i oktober. Før det var rekorden fra 2001 satt under Big Brother-finalen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram