Over ett sekund skiller Hirscher og Kristoffersen

Marcel Hirscher har en suveren ledelse etter første omgang av kveldsrennet i slalåm i Schladming. Henrik Kristoffersen ligger på 5.-plass, 1,15 sekunder bak.

JAGER HIRSCHER: Henrik Kristoffersen under den første omgangen av slalåmrennet i Schladming. Foto: NTB Scanpix
JAGER HIRSCHER: Henrik Kristoffersen under den første omgangen av slalåmrennet i Schladming. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hirscher var i en egen klasse i den første omgangen av kveldsrennet i den østerrikske løypa. Foran over 65.000 forventningsfulle tilskuere innfridde verdenscuplederen til de grader på hjemmebane og kjørte ned på 52,29 sekunder, en tid ingen andre var i nærheten av å matche.

Nærmest Hirscher ligger sveitsiske Daniel Yule, 0,99 sekunder bak, mens franske Alexis Pinturault er nummer tre, nøyaktig ett sekund bak østerrikeren.

Henrik Kristoffersen, som fortsatt har til gode å vinne et slalåmrenn denne sesongen, kjørte ned på 53,44, hele 1,15 bak. Tiden holder til femteplass før finaleomgangen.

Mellom Kristoffersen og Pinturault ligger Ramon Zenhäusern, seks hundredeler foran nordmannen. Dermed ligger Hirscher godt an til å vinne rennet i Schladming, slik han gjorde i fjor. Kristoffersen henger fortsatt såpass med at fjorårets 2.-plass er innenfor rekkevidde.

Franske Clement Noël, som kom fra to strake seirer etter rennene i Wengen og Kitzbühel, kjørte ut tidlig i første omgang.

Da 26 løpere hadde satt utfor i første omgang lå en småsyk Jonathan Nordbotten på 13.-plass, 2,43 bak. Det er plassen foran Sebastian Foss Solevåg, som kom i mål 2,54 bak Hirscher.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer