«Overbetalte og patetiske»

Leserne slakter LSK.

(Dagbladet.no): Etter LSKs tap for Käerjéng 1-0 i Luxembourg i kveld, er ikke kommentarene fra Dagbladet.nos lesere nådige. Kommentarene har rent inn etter kampen.

I likhet med LSKs daglige leder Frank Grønlund synes de tapet er flaut og skulle ikke ha skjedd. Arne Scheie mener tapet er pinlig for LSK og flaut for norsk fotball.

«Hva er det med norsk klubbfotball...er de en gjeng med inkompetente TOSKER hele gjengen?!?!

Trekk disse åndsingan i lønn.....NÅ !!!»

Belch

«LSK hadde ikke med seg englene i kveld. Her trengs det healing.»

Märtha

«Käerjéng kom på en imponerende 8(ÅTTENDE) plass i luxenburg national divisjon! er da altså 7 lag fra luxenburg som er bedre en lsk:P:P haha! litt små pinlig vil jeg si;)»

YDMYKET: LSK skulle vinne mot Käerjéng fra Luxembourg i returoppgjøret. Det endte 1-0 og Käerjéng vant på bortemålsregel. Her står trener Tom Nordlie sammen med spillerne på Åråsen der de vant 2-1 over Käerjéng den 19. juli. Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX.
YDMYKET: LSK skulle vinne mot Käerjéng fra Luxembourg i returoppgjøret. Det endte 1-0 og Käerjéng vant på bortemålsregel. Her står trener Tom Nordlie sammen med spillerne på Åråsen der de vant 2-1 over Käerjéng den 19. juli. Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX. Vis mer

Morten P

«Dette er bare et veldig godt tegn på at norsk fotball ikke er på langt nær så utviklet som vi har likt å trodd etter Drillo-årene.

Basisferdighetene til et gjennomsnittlig (egentlig alle) lag er langt unna hva de er vant til i de fleste ligaer. Dette må NFF ta på alvor og legge opp trenerkursene sine etter ny mal. Ha fokus på basisferdigheter framover og bygg fotballspillere, IKKE system-roboter!»

Tomas

«Skandale... Er fryktelig glad jeg ikke er Lillestrøm-fan!»

Supporter

«Overbetalte og underpresterende. Patetisk.»

AA

«Har alltid sett på Lillestrøm som veldig solide. Ikke veldig bra eller fintspillende, men alltid med enorm innsats. Dette var en kamp hvor Lillestrøm MÅ ha vært teknisk overlegne. Hva har skjedd? Noen som følger Lillestrøm tett og har sett dem i hele år som kan forklare? Har sett dette selv i et Viking mannskap som underpresterte i flere sesonger, så føler med Lillestrøm fansen i kveld.»

Thor

«Vi lo av Brann ifjor, men dette her tar kaka:)»

Egil