Tirreno-Adriatico konkludert:

Overbevisende Tirreno-seier for Michal Kwiatkowski

Lot seg verken stoppe av vind eller regn.

FLYVENDE POLAKK: Michal Kwiatkowski tok til slutt en suveren seier i Tirreno-Adriatico. FOTO: (Dario Belingheri/ANSA via AP)
FLYVENDE POLAKK: Michal Kwiatkowski tok til slutt en suveren seier i Tirreno-Adriatico. FOTO: (Dario Belingheri/ANSA via AP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Værgudene gjorde det ikke enkelt for rytterne som kjempet om sammenlagtseier under Tirreno-Adriatico-avslutningen.

Regn og motvind mot slutten av den flate, 10 kilometer lange etappen, gjorde at bestetiden satt av Rohan Dennis var utenfor rekkevidde.

I stedet dreide alt seg om hvem som ville vinne sammenlagt: Damiano Caruso (BMC Racing) eller Sky-duoen Michal Kwiatkowski eller Geraint Thomas.

De rådende forholdene passet nok hjemmehåpet Caruso best, da glatt veibane og temposykkel nok ga litt høyere risiko enn Sky-duoen var beredt på å ta.

Caruso hadde tre sekunder å ta inn på «Kwiato» før etappen.

Thomas var først inn av de tre store. På 11:37 var han 25 sekunder bak Dennis. Caruso var nestemann han kjørte inn på tiden 11:52, altså var han klart slått av Thomas.

Dermed var bordet dekket for Michal Kwiatkowski. Polakken overbeivste stort, og med tiden 11:34 slo han også lagkompis Thomas på den avsluttende tempoen.

Samtidig hentet han med seg sammenlagtseieren hjem, mens Caruso måtte ta til takke med en sur andreplass.

Slik gikk det til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer