- Overbevist om at Åge gjorde en god jobb

Nyansatt Viking-trener, Kjell Jonevret, gleder seg til å møte Rosenborg i kveld.

TILBAKE I MANESJEN: Den svenske treneren Kjell Jonevret er tilbake i Stavanger og eliteserien. I dag debuterer han mot Rosenborg. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet
TILBAKE I MANESJEN: Den svenske treneren Kjell Jonevret er tilbake i Stavanger og eliteserien. I dag debuterer han mot Rosenborg. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Tippeligarunden direkte i Dagbladets fotballstudio fra kl. 16.

(Dagbladet): Mandag kom Kjell Jonevret (50) til Stavanger for å ta over et Viking-lag som har slitt sportslig de siste sesongene. I dag debuterer han mot Rosenborg. Trønderen er ikke i sin beste form for tiden, men de fleste ville nok ønsket seg en mykere start i sin nye jobb. Men svensken er glad for at det er en storklubb som kommer på besøk til Viking stadion i hans ilddåp. - Det er alltid kult å møte Rosenborg. Det skaper engasjement, og har en tendens til å trekke flere tilskuere til tribunene, sier Jonevret, som tok sølv med Molde i både cup og eliteserie i 2009, til Dagbladet.

Jevnere serie Året etter suksess-sesongen måtte svensken forlate Molde etter en svak sesong-innledning,  og treneren avslører at han ikke har fulgt veldig mye med på den norske eliteserien siden da.

- Jeg kjenner ikke godt nok til alle lagene i årets eliteserie, og må bruke tiden framover på å oppdatere meg, forteller han.

Men Jonevret mener at eliteserien har opplevd et hegemoniskifte og blitt jevnere siden sist han jobbet i Norge.  - Maktfaktoren har forandret seg, og det er andre lag som leder an nå. Men det virker som alle kan slå alle, og at det ikke finnes noen møkkalag lengre, sier Jonevret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer