LAGKAMERATER:David Villa og Cesc Fabregas spiller sammen på Spania. Spiller de sammen i Barcelona neste år? Foto: SCANPIX/REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
LAGKAMERATER:David Villa og Cesc Fabregas spiller sammen på Spania. Spiller de sammen i Barcelona neste år? Foto: SCANPIX/REUTERS/Amr Abdallah DalshVis mer

- Overbevist om at Fabregas vil være i Barcelona neste år

Barca-direktør fortsetter jakten på Fabregas.

||| (Dagbladet): Barcelonas nye president, Sandro Rosell, er «overbevist» om at Cesc Fabregas tilslutter seg Katelanernes stjernerekker i sommer.

Rosell vant nylig preisdentvalget i Barcelona, og tar over etter Joan Laporta som ikke har lagt skjul på sine hensikter om å hente Fabregas til barndomsklubben.

Barcelona har allerede kommet med et bud på Fabregas, men Arsenal avslo tilbudet. Barcelona føler ikke noe press, ifølge Rosell.

- Vi føler ikke noe press. Vi har hele sommeren på å få i orden en avtale, sier Rosell.

Rosell sier at også andre klubber er interessert i midtbanemannen, men at Barcelona har en klar fordel i forhandlingene.

- Jeg er overbevist om at Cesc vil være vår spiller neste sesong. Jeg kjenner fotball og vet hva som rører seg. Det vil dukke opp historier om andre klubber som jakter ham og. Men vi er rolige, fordi hovedpersonen her er Cesc Fabregas. Den eneste klubben han vil forlate Arsenal for er Barcelona, sier Rosell, ifølge Sky Sports.

NY PRESIDENT: Sandro Rosell er overbevist om at Cesc Fabregas er i Barcelona neste år. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGO
NY PRESIDENT: Sandro Rosell er overbevist om at Cesc Fabregas er i Barcelona neste år. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGO Vis mer