Giro d'Italia:

Overbeviste med ny seier - selv ikke skitne triks kunne stoppe Elia Viviani i Giro d'Italia

Tok sin andre seier på rad.

NY SEIER: Elia Viviani fortsetter sin fine sesong med sin andre etappeseier på rad i Giro d'Italia, da han vant den tredje etappen i Eilat. FOTO: Tim de Waele/Getty Images
NY SEIER: Elia Viviani fortsetter sin fine sesong med sin andre etappeseier på rad i Giro d'Italia, da han vant den tredje etappen i Eilat. FOTO: Tim de Waele/Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Guillaume Boivin var igjen på offensiven for hjemmelaget Israel Cycling Academy på den tredje etappen av Giro d'Italia - den siste på israelsk jord - men måtte igjen gi tapt for spurtlagene.

Fem kilometer før streken ble han hentet sammen med Enrico Barbin (Bardiani-CSF) og Marco Frapporti (Androni Giocattoli-Sidermec), etter å ha vært i brudd nesten hele dagen.

Dermed endte etappen i nok en massespurt i Israels sørligste by, Eilat.

Quick-Step Floors tok kontroll igjen

Etter at trioen var kjørt inn tok det belgiske storlaget Quick-Step Floors full kontroll i front med fem mann, med den kjøresterke duoen Maximilian Schachmann og Zdenek Stybar aller fremst.

Med vinden i ryggen strakte de feltet på en lang strek og ingen maktet å utfordre før man gikk inn på den siste kilometeren. Forsøkene ble imidlertid kontret av Quick-Step, som startet den siste kraftanstrengelsen inn mot oppløpet.

Forsøkte å sperre Viviani

Viviani gjorde som på gårsdagens etappe og la seg noen plasser bak eget tog, og da Sam Bennett (BORA-hansgrohe) gikk til fulgte italieneren på.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer