PÅ KAMP MED BARNA: Zlatan Ibrahimovic skriver om ubehagelige situasjoner og trusler mot familien. Her er samboeren Helena Seger på Milan-kamp med sønnene Maximilian (t.v.) og Vincent. Foto: Imagesport/Reuters/Scanpix
PÅ KAMP MED BARNA: Zlatan Ibrahimovic skriver om ubehagelige situasjoner og trusler mot familien. Her er samboeren Helena Seger på Milan-kamp med sønnene Maximilian (t.v.) og Vincent. Foto: Imagesport/Reuters/ScanpixVis mer

Overfallsmann ville dra Zlatans samboer ut av bilen

Men søsteren til Zlatan holdt henne fast.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic forteller i den kommende selvbiografien blant annet om truslene mot ham og familien.

- Det har skjedd en del ekle ting, skriver Milan-spissen ifølge Aftonbladet.

Som et eksempel forteller han om da samboeren Helena Seger var på vei til kamp på San Siro sammen med Zlatans søster Sanela. De kjørte en ny, stor Mercedes som ble lagt godt merke til i folkemengden utenfor den store fotballarenaen i Milano.

Slått i ansiktet Midt i kaoset kjørte en mann på en scooter på sidespeilet på bilen.

- Hun åpnet bilvinduet for å rette på speilet, og oppdaget noe nytt fra siden. En ny fyr i motorsykkelhjelm stormet mot henne, og da forsto hun: Det er noe skummelt, en felle, skriver Zlatan.

Seger forsøkte å lukke vinduet, men fumlet med knappene i den nye bilen, og var ikke rask nok. Mannen med hjelmen slo henne i ansiktet, og det utviklet seg ifølge boka til et «vilt slagsmål».

Søsteren tok grep Mannen forsøkte også å hale Seger ut av vinduet, men da tok søster Sanela tak i brorens kjæreste og klarte å holde henne igjen inne i bilen.

- Det var en drakamp på liv eller død, det var sånn det føltes, skriver fotballstjerna.

Til slutt traff Helena Seger angriperen med et spark med stiletthælene, og da stakk han av.

- Det kunne gått galt. Det har vært en del sånt, dessverre. Det er sannheten, skriver Zlatan.

- Hadde massakrert ham Expressen bringer et annet utdrag der Zlatan forteller om en tidligere skummel opplevelse, fra han spilte i Juventus og Helena akkurat hadde flyttet inn hos ham i Torino.

En dag kjente hun lukten av røyk, og varslet Zlatan. Selv merket han ingenting, men da han åpnet døra så han at noen hadde tent på noen roser. Ekstra skummelt ble dette fordi det var en gassbeholder i trappeoppgangen.

- Det kunne gått virkelig galt. Det kunne ha eksplodert, skriver Zlatan.

Sammen med samboeren fikk han slukket brannen med flere bøtter vann. De politianmeldte saken, men den ble aldri oppklart. Zlatan skriver om hva han ville gjort om han hadde oppdaget gjerningsmannen:

- Da hadde jeg tatt ham på fersk gjerning og massakrert ham. Tenne på helt inntil oss? Helt sykt! Og dessuten med roser. Roser!

MÅTTE SLUKKE BRANN: Helena Seger var nylig flyttet til Italia da noen tente på roser rett utenfor Zlatans og hennes leilighet. Foto: Alessandro Garofalo, Reuters/Scanpix
MÅTTE SLUKKE BRANN: Helena Seger var nylig flyttet til Italia da noen tente på roser rett utenfor Zlatans og hennes leilighet. Foto: Alessandro Garofalo, Reuters/Scanpix Vis mer