Overfalt av 110 kilo tung «bamse» etter heltedåden

- Jeg vet ikke om han er sinna.

STO SOM EN LEVENDE VEGG Det er gjerne en språklig klisjé, men det er sant. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
STO SOM EN LEVENDE VEGG Det er gjerne en språklig klisjé, men det er sant. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Frankrike - Norge 24-29

KRAKOW (Dagbladet): Da Norge trengte en keeperprestasjon i verdensklasse, tok Ole Erevik (35) plass mellom stengene og leverte akkurat det.

Troppens eldste spiller har vært et annenvalget siden åpningskampen i EM, men før den sensasjonelle seieren mot Frankrike tok landslagssjef Christian Berge et overraskende valg. Ut gikk Espen Christensen som sto en praktkamp i seieren over Polen. Inn kom 35-åringen fra Stavanger.

- Jeg fikk en indikasjon i går på at jeg kom til å starte. Jeg har slitt med å finne den gode følelsen tidligere i mesterskapet, men sånn er det å stå i mål. Nå er jeg er så glad og så stolt. Det er så emosjonelt. Det er den største kampen i norsk håndballhistorie, forteller Erevik til Dagbladet.

Overfalt av Hykkerud Med en rekke kampavgjørende redninger var Erevik en av de aller største bidragsyterne til den norske bragden i Krakow. Derfor syntes 110 kilo tunge Joakim Hykkerud at lagkompisen fortjente en ekstra spesiell hyllest.

I euforien over seieren kastet Hykkerud seg derfor over en intetanende Erevik og ga ham et vått kyss. I samtale med Dagbladet 10 minutter etter kampslutt er strekspilleren fremdeles usikker på hvordan det ble mottatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer