Erling Braut Haaland

Overfalt i Italia

Et restaurantbesøk med kompisen Erik Botheim (22) får stor oppmerksomhet.

HAALAND: Det er ikke lett å være ute blant folk og hete Erling Braut Haaland om dagen, da må til og med andre fotballspillere steppe inn som "livvakt". Vis mer
Publisert

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Erling Braut Haaland (22) og Erik Botheim er gode venner.

De norske landslagsspillerne har i disse dager VM-fri, og en video som nå sirkulerer på sosiale medier viser at Haaland har brukt noen av fridagene sine til å reise til Italia og besøke Botheim, som spiller i den italienske Serie A-klubben Salernitana.

GODE VENNER: Erik Botheim (t.v.) og Erling Braut Haaland før VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Nederland på Ullevaal Stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
GODE VENNER: Erik Botheim (t.v.) og Erling Braut Haaland før VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Nederland på Ullevaal Stadion. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Ifølge storavisa Corriere della Sera skal den norske duoen ha besøkt restauranten «Ristorante Montana». Flere store profiler som Gordon Ramset, Sebastian Vettel, Fernando Alonso og Miralem Pjanic skal tidligere ha spist der.

Haaland har tidlig uttalt at han er en stor tilhenger av kebabpizza, men det spørs om det var dette han fikk servert under besøket.

Ifølge Tripadvisor skal restauranten være en spesialist på pasta, og tradisjonell italiensk mat.

BRYNE: Det tas uortodokse grep for å sørge for at Bryne er klare for å ta i mot elleville Erling Braut Haaland-fans. Video: Andrea Viland Ask Vis mer

Videoen som nå tar av på sosiale medier viser Botheim og Haaland som tilsynelatende forlater restauranten. Ryktene om at oksen fra Jæren var i nabolaget må åpenbart ha spredd seg i rekordfart, for på vei ut av restauranten ventet flere titalls personer i håp om å få et bilde med Manchester City-stjerna.

Se video i toppen av saken!

Og noe ironisk: I videoen ser man at Botheim fungerer som en slags sikkerhetsvakt for kompisen, det til tross for at han spiller i den italienske toppdivisjonen.

På Instagram har restauranten lagt ut et bildet med Haaland, som holder opp det som ser ut til å være en signert drakt.

«I dag fikk vi besøk av fotballfenomenet Erling Haaland. En ære for oss, og takk for drakta. Den skal snart stilles ut på Montana restaurant», skriver de.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer