Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overgangen i boks for Ludvigsen

Trond Fredrik Ludvigsens overgang fra Bodø/Glimt til Hertha Berlin har gått i orden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partene skal nå ha kommet til enighet om Ludvigsens overgang, bekrefter hans familie overfor Dagbladet. Alta-gutten kan dermed kalle seg Hertha Berlin-spiller, etter flere uker med forhandlinger.

Etter det Dagbladet kjenner til vil Ludvigsen tjene omlag 12 millioner kroner netto over fire og et halvt år. Det er imidlertid ikke pengene som trekker, har han tidligere presisert overfor Dagbladet.

- Hertha er en storklubb med et stort potensial, sa Ludvigsen til Dagbladet tidligere i år. Ludvigsen var på et tredagers opphold i den tyske klubben før jul og fikk et positivt inntrykk.

Onsdag denne uka reiste 19-åringen til Marbella, hvor Kjetil Rekdals tidligere klubb, Hertha Berlin, er på treningsleir.

- Han er en spiller vi venter oss mye av, sa pressetalsmann Hans-Georg Felder i Hertha BSC til Dagbladet i går.

<B>JUBLER: </B>Trond Fredrik Ludvigsen jubler etter han scoret Norges første mål i U-21-landskampen mot Tyskland i august i fjor. Norge vant 3-0.<br>Arkivfoto: SCANPIX
Hele Norges coronakart