Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overgangsinnspurten kan ramme landslaget

- Regner med spillerne har folk til å ordne opp.

SNART TIL ISLAND: Det norske landslaget med Brede Hangeland og Tore Reginiussen samles i Oslo i formiddag, for å starte forberedelsene til helgas svært viktige kvalikkamp mot Island. Samtidig jobber klubbene i England for å sikre seg de siste forsterkningene, med timer igjen til overgangsvinduet stenger.  Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
SNART TIL ISLAND: Det norske landslaget med Brede Hangeland og Tore Reginiussen samles i Oslo i formiddag, for å starte forberedelsene til helgas svært viktige kvalikkamp mot Island. Samtidig jobber klubbene i England for å sikre seg de siste forsterkningene, med timer igjen til overgangsvinduet stenger. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer

Følg og diskuter det engelske overgangsvinduets siste timer i livestudio nå!

(Dagbladet.no): Med bare noen timer igjen av overgangsvinduet er vi inne i den tradisjonelt hektiske «Transfer Deadline Day» i England, som har forlenget kjøpefristen til klokka 18 i ettermiddag.

Normalt blir den siste dagen preget av hastekjøp og hurtige transaksjoner, etter hvert som klubbene lar seg friste til å bruke siste sjanse til å forsterke før nyåret.

Samtidig samles den norske landslagstroppen i Oslo, med flere rykteomspunnede spillere på plass.

TV 2 Sporten meldte i går kveld at Tore Reginiussens støtteapparat jobber hardt for å få til en avtale med Everton i siste liten.

Stopperkollega Brede Hangeland har vært i engelske storklubbers søkelys hele forsesongen, og selv om ingen konkrete bud har havnet i fanget til Fulham-manager Roy Hodgson hittil, kan det fort skje noe i overgangsvinduets siste timer, dersom noen finner ut at det er vel verdt det å punge ut for en norsk landslagskaptein.

Morten Gamst Pedersen ble senest i går knyttet til greske Olympiakos, mens Erik Huseklepp og Morten Moldskred har vært ettertraktede hele sesongen.

Likevel tror ikke landslagsledelsen at kjøpehungrige engelske klubber vil forkludre dagens samlingsplaner når landslagsgutta møtes kl. 12 - uansett om det skulle være behov for kontraktsforhandlinger eller medisinske tester.

- Jeg regner med at om noe sånt skulle dukke opp, så har spillerne tatt høyde for dette selv, sier landslagets pressesjef Jon Mørland til Dagbladet.

- Er det mulig å slippe unna i dag om det skulle skje?

- Det blir en helt hypotetisk problemstilling. Vi møtes uansett kl. 12, og det har heller ikke skjedd tidligere at noe slikt har kommet i veien, sier Mørland.

NFFs informasjonsansvarlig Roger Solheim opplyser at det er overgangsvinduet i kjøperlagets land som er relevant - altså at det fortsatt er åpent for salg fra Tippeligaen til England selv om det norske vinduet stengte ved midnatt.

Likevel tror heller ikke han på at noen vil mangle på Bislett når landslaget trener kl. 15 i ettermiddag.

- De som møtes i dag har fullt fokus på landslaget, det er sikkert. Dersom det skulle oppstå noe, går jeg ut fra at spillerne har folk som kan ordne alt annet for dem, sier Solheim til Dagbladet.

Dagbladet.no følger både landslagets trening og pressetreff fra kl. 15, og utviklingen på Transfer Deadline Day:

I livestudio kan du følge og diskutere alt som skjer av overganger utover dagen!

Her finner du oversikten over alle sommerens overganger i Premier League

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling