Overgangsinnspurten kan ramme landslaget

- Regner med spillerne har folk til å ordne opp.

SNART TIL ISLAND: Det norske landslaget med Brede Hangeland og Tore Reginiussen samles i Oslo i formiddag, for å starte forberedelsene til helgas svært viktige kvalikkamp mot Island. Samtidig jobber klubbene i England for å sikre seg de siste forsterkningene, med timer igjen til overgangsvinduet stenger.  Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
SNART TIL ISLAND: Det norske landslaget med Brede Hangeland og Tore Reginiussen samles i Oslo i formiddag, for å starte forberedelsene til helgas svært viktige kvalikkamp mot Island. Samtidig jobber klubbene i England for å sikre seg de siste forsterkningene, med timer igjen til overgangsvinduet stenger. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg og diskuter det engelske overgangsvinduets siste timer i livestudio nå!

(Dagbladet.no): Med bare noen timer igjen av overgangsvinduet er vi inne i den tradisjonelt hektiske «Transfer Deadline Day» i England, som har forlenget kjøpefristen til klokka 18 i ettermiddag.

Normalt blir den siste dagen preget av hastekjøp og hurtige transaksjoner, etter hvert som klubbene lar seg friste til å bruke siste sjanse til å forsterke før nyåret.

Samtidig samles den norske landslagstroppen i Oslo, med flere rykteomspunnede spillere på plass.

TV 2 Sporten meldte i går kveld at Tore Reginiussens støtteapparat jobber hardt for å få til en avtale med Everton i siste liten.

Stopperkollega Brede Hangeland har vært i engelske storklubbers søkelys hele forsesongen, og selv om ingen konkrete bud har havnet i fanget til Fulham-manager Roy Hodgson hittil, kan det fort skje noe i overgangsvinduets siste timer, dersom noen finner ut at det er vel verdt det å punge ut for en norsk landslagskaptein.

Morten Gamst Pedersen ble senest i går knyttet til greske Olympiakos, mens Erik Huseklepp og Morten Moldskred har vært ettertraktede hele sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer