Overgangsryktene i full fyr. Men Di Maria er tilsynelatende sporløst forsvunnet

Nær PSG-overgang.

HVOR ER ANGEL?: Angel Di Maria skal nærme seg en overgang til PSG. Men akkurat nå vet ingen hvor i verden argentineren befinner seg. Foto: AFP PHOTO / YURI CORTEZ
HVOR ER ANGEL?: Angel Di Maria skal nærme seg en overgang til PSG. Men akkurat nå vet ingen hvor i verden argentineren befinner seg. Foto: AFP PHOTO / YURI CORTEZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oppholdet i Manchester United ble ikke helt slik som verken Angel Di Maria eller klubben hadde håpet. Etter en fantastisk sesongstart dalte formen til argentineren betraktelig - og i tillegg ble han tydelig veldig preget av et innbrudd i sitt hjem i Manchester.

Det er tilsynelatende en dårlig skjult hemmelighet at Angel Di Maria blir Paris Saint-Germain-spiller før overgangsvinduet stenger 31. august.

Men akkurat nå er det ingen som vet hvor 27-åringen befinner seg. Det skriver The Guardian.

Argentineren er sammen med landsmann Marcos Rojo ikke med på Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA. Planen var at de to skulle ankomme på lørdag, men ingen av dem var å se da flyet landet i San Jose.

Misset flyet Ifølge Daily Mail blir Marcos Rojo bøtelagt med to ukelønner etter å ha misset flyet. Han skal ha glemt å fornye passet sitt. Men artikkelen nevner ingenting om Angel Di Maria, så omstendighetene som førte til at han misset flyet må man foreløpig bare gjette seg fram til.

Manager Louis van Gaal var rasende:

- Jeg har fått høre at Di Maria ikke var på flyet. Jeg kan ikke si noe. Marcos Rojo var heller ikke på flyet, han hadde et problem med passet. Men jeg vet ikke hvorfor Di Maria ikke var med.

Angel Di Maria er altså stadig nærmere å slutte seg til stjernelaget til PSG. Manchester United hentet argentineren for en rekordsum forrige sommer, men ifølge The Guardian er salgsprisen nå halvert - til drøyt 350 millioner.

Ønsket velkommen Zlatan Ibrahimovic, som er blant det franske lagets aller største stjerner, har allerede ønsket Di Maria velkommen til klubben.

- Velkommen til ham. Han er en god spiller, og bringer med seg gode kvaliteter. Laget kommer til å bli bedre med ham, sier han ifølge The Independent.

Dette sier PSG-manager Laurent Blanc:

- Det er en god sjanse for at han signerer, men ingenting er offisielt. Det er stor spenning knyttet til om han kommer til USA, men vi vet ikke hvilken trøye han da har på seg. Hvis han bytter klubb, håper jeg det blir til PSG.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer