FÅR HJELP: Norges Fotballforbund (NFF) skyver på overgangsvinduet med én dag for å hjelpe Rosenborg med å kvalifisere seg til mesterligaen.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
FÅR HJELP: Norges Fotballforbund (NFF) skyver på overgangsvinduet med én dag for å hjelpe Rosenborg med å kvalifisere seg til mesterligaen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

NFF flytter overgangsvinduet

Overgangsvinduet flyttes for å hjelpe Rosenborg mot Champions Leauge-kvalifisering

Norges Fotballforbund (NFF) skyver på overgangsvinduet med én dag for å hjelpe Rosenborg med å kvalifisere seg til mesterligaen.

Det norske overgangsvinduet skulle etter planen åpne fredag 21. juli, men nå endrer NFF datoen til torsdag 20. juli.

Årsaken er at forbundet ønsker å hjelpe Rosenborg i kvalifiseringen til gruppespillet i mesterligaen, skriver Eurosport.

– Fristen for å registrere spillere er kl. 00.00 natt til fredag 21. juli i Champions League-troppene, så om de ønsker å forsterke så vil vi legge til rette for det, sier fotballpresident Terje Svendsen.

Rosenborg møter irske Dundalk i andre kvalifiseringsrunde til mesterligaen. Bortekampen spilles 12. juli, mens hjemmekampen går 19. juli.

Gjør RBK jobben og går videre, må trønderne gjennom to runder til for å komme seg til det lukrative gruppespillet i den gjeveste europacupen.

(NTB)