Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overgangsvinner Hoftun fornøyd med sommerkjøpene

- Vi har lyktes med spillere som vi har ønsket oss.

FORSTERKNINGER: Rosenborg har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer og har hentet Tore Reginiussen (f.v.), Tarik Elyounoussi og Mikkel Diskerud. Alle foto: NTB Scanpix
FORSTERKNINGER: Rosenborg har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer og har hentet Tore Reginiussen (f.v.), Tarik Elyounoussi og Mikkel Diskerud. Alle foto: NTB Scanpix Vis mer

Rosenborg er den foreløpige overgangsvinneren i norsk fotball i sommer. Sportslig leder Erik Hoftun er fornøyd med spillerkjøpene.

RBK har hentet Tarik Elyounoussi, Mikkel Diskerud, Tore Reginiussen, Jaime Alas og Alexander Lund Hansen til klubben. I løpet av sommeren er Jim Larsen og Simen Wangberg solgt.

- Vi har lyktes med spillere som vi har ønsket oss, og det er godt. Nå har vi en god stall med bred dekning på alle plasser. Vi har fått inn spisskompetanse som vi har søkt etter over tid. Det er spillere i fin alder, og forholdet utenlandske/norske spillere passer, sier Hoftun til Adresseavisen.

Han har fått kritikk for jobben sin i klubben over lengre tid, men Hoftun føler ikke at sommerkjøpene er svar på tiltale.

TILFREDS: Erik Hoftun er godt fornøyd med sommerens forsterkninger. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
TILFREDS: Erik Hoftun er godt fornøyd med sommerens forsterkninger. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

- Det har jeg ikke tenkt noe som helst på, og det er ikke noe sololøp det her. Det føles godt at Rosenborg som lag blir styrket inn mot høsten, men jeg soler meg ikke i glansen av den grunn, forteller Hoftun.

Rosenborg ligger på tredjeplass i eliteserien. Trønderne er tre poeng bak serieleder Strømsgodset.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media