Overjordisk

Egil «Drillo» Olsen gleder seg til den dagen da Raymond Kvisvik og Fredrikstad holder et overjordisk tempo i mer enn 30 minutter.

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Regnet høljet ned. Fredrikstad-supporterne begynte å synge om medalje. Men Egil «Drillo» Olsen advarer superoptimistene i Plankebyen.

Ny kontrakt

-  Målet er å sikre oss en ny kontrakt. Vi trenger ikke mange poeng til før vi har nådd målet. Laget er fortsatt litt for ustabilt, sier Drillo til Dagbladet.

Fredrikstad gikk ut i et overjordisk tempo. Gjestene fra Trondheim ble tatt fullstendig på senga. Plankehaugen begynte å synge «Champions League HE-HE» til gjestene.

-  Vi hadde en plan, sier Drillo.

-  Vi skulle kjøre på knallhardt fra starten. Vi gikk ut i et tempo som vi faktisk ikke behersker. Det holdt en halv time. Rosenborg ble tatt fullstendig på senga. De fikk nærmest sjokk av åpningen vår. Den dagen vi holder et slikt tempo i en hel kamp, er vi medaljekandidater, sier Drillo til Dagbladet.

Dagfinn Enerly klinket ballen i mål fra 18 meter. Øyvind Hoås kippet inn 2- 0, og midtstopper Raio Piiroja headet inn 3- 0 etter en gedigen tabbe av Espen Johnsen.

Da var det bare spilt 29 minutter.

-  Vi kunne hatt fem mål til pause. Vi var sinnssykt gode, sier Raymond Kvisvik.

Tenkte på «en Ivers»

Super-Ray sprang mer enn han har gjort på lang tid. Og han var sikker på straffen som førte til 4- 1.

-  Espen Johnsen prøvde å psyke meg ut, men jeg har jo møtt ham flere ganger tidligere. Jeg vet hvordan han er. Jeg vurderte faktisk å ta «en Ivers» - å prøve meg på en lobb, sier Kvisvik.

Sammen med kampens store spiller, Simen Brenne, herjet Kvisvik med trønderne.

-  Rosenborg er jo i perioder like bra som oss, men vi hadde jo en vanvittig første halvtime. Men det er jo ikke rart at vi scorer fem mål. En av Norges beste keepere sitter jo på benken hos Rosenborg, sier Kvisvik syrlig.

RAY-RAY: Raymond Kvisvik har scoret på straffe og sendt Fredrikstad-publikummet til himmels.