ENDELIG SEIER: Etter to strake tap i Tippeligaen, seiret Vålerenga mot Frigg i cupen i dag.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
ENDELIG SEIER: Etter to strake tap i Tippeligaen, seiret Vålerenga mot Frigg i cupen i dag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

Overkjøringsseier for VIF i cupen

Etter to strake tap i Tippeligaen, seiret Rekdals gutter mot Frigg i kveld.

(Dagbladet): Etter en tung start på sesongen og kun tre poeng etter fire spilte kamper, fikk Vålerenga en opptur med seier i cupen i dag - selv om det var mot andredivisjonslaget Frigg.

Som de forrige kampene denne sesongen, slipper Vålerenga inn mål i startminuttene. Frigg gikk opp i ledelsen etter ti minutter ved Kristoffer Eide, men fra da var det ren plankekjøring i cupens første runde for Vålerenga.

Hele sju mål ble scoret på Frogner Stadion i kveld. For etter Frigg-scoringen, scoret VIF hele seks ganger. Både Bojan Zajic, Mos (to mål), Morten Berre, Simon Andreas Larsen og Mohammed Fellah tegnet seg på scoringslisten.

TOMÅLSSCORER: Mustafa Abdellaoue
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TOMÅLSSCORER: Mustafa Abdellaoue Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Fellah spilte for øvrig sin første kamp siden han brakk beinet i en treningskamp tidlig i vinter.

- Laget er i dag en gjeng som spiller bedre sammen og viser et bedre angrepsspill, sier Kjetil Rekdal om lagets innsats.

- Jeg håper at det blir bedre  i Tippeligaen etter hvert. I dag viste vi at vi klarte å snu det selv om vi lå under, og nivået på laget var bedre.

TILBAKE: Mohammed Fellah.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TILBAKE: Mohammed Fellah. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer