- Overlegen fart

Med stor tro på V75-seier.

NY RIKSTOTO-ROSETT. Knell har vunnet V75-løp før. Lørdag er den kjappe hesten storfavoritt i Bergen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
NY RIKSTOTO-ROSETT. Knell har vunnet V75-løp før. Lørdag er den kjappe hesten storfavoritt i Bergen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Jokerpotten er på 44 millioner!

- Knell skal ikke tape mot de hestene han møter på lørdag!

Trener og kusk Åsbjørn Tengsareid sier det han mener, og han er sikker på seier.Så sikker som det er mulig å bli i dette faget.

- Jeg mener han er temmelig overlegen på fart.Han kan trave skikkelig fort på en sprint nå, om det er behov for det, sier Tengsareid til Dagbladet.

Varierer

- Knell har et stort talent. Men det har vært en god del problemer. Det er halsen som har kranglet. Jeg har hørt at han tidligere også er operert for sine problemer.Han trenger å være godt trent for å være på topp psykisk.Derfor varierer jeg treningen ganske mye. Han går i omtrent alt fra fire-hjuls vogn til ridning.

Nå er han i skikkelig form.Ja, jeg synes han skal slå disse hestene. Jeg kjører til fra start. Det er mulig det blir tet direkte, sier Tengsareid.

Mer ambisjoner

- Jeg har også ambisjoner med East Edition, forteller Åsbjørn Tengsareid.Hesten er mer sterk enn speedig. Derfor er taktikken klar. Jeg håper at vi får opp farten såpass raskt, at ikke raske tilleggshester passerer oss tidlig. Får vi til det, skal jeg kjøre foran i hardt tempo.Det tror jeg kan holde helt inn, sier Tengsareid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer