Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overlegent

Ole Klemetsen- Angelo Simpson 80-72. Tretti sekunder før slutt kjørte Angelo Simpson et par dansetrinn på ustøe bein. Ut over det tok han alt Ole Klemetsen leverte - som en sandsekk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men: VM-oppkjøringa i Munchen var akkurat det Lukkøye trengte. Åtte runder mot en kar som aldri har ligget på ryggen, var form- og treningsmessig mye bedre enn en tidlig KO. Og så lenge Ole Klemetsen smilte seg gjennom fighten var det ingen grunn til bekymring.

- Han ville ikke ned - aldri i verden, sier Lukkøye etter den overbevisende poengseieren. - Jeg fikk beskjed om å glemme KO-tankene allerede etter femte runde. Og så ble det sånn - poengseier. Jeg er godt fornøyd med det.

Enda bedre er utsiktene til VM-kamp. Og best er den middagen Team Klemetsen hadde i Munchen i natt. For hjemme på hotellet ventet Oslo-sponsorer med gryn. Og lyst til å satse på Lukkøye.

- Vi skal ha en middag, men jeg kan ikke si med hvem, sier pappa John Klemetsen. - Men jeg har forstått at det er snakk om gutter med mye penger. Og det er jo hyggelig.

Like hyggelig er Steffen Tangstads løfter om VM-kamp. Og som Lukkøye sier: - Det er din jobb å fikse det, Steffen. Og mannen med TV-kanal, kontakter, penger og makt får nok kabalen til å gå opp. Og sier:

- Møtene med manageren til Darius Michaelzewski har vært positive. Vi snakker om kamp enten i juni, juli eller oktober. For før vi finner en bestemt dato, er det et par andre ting som må falle på plass, sier Steffen Tangstad.