- Overraskende at vi ikke scorer i dag

Solskjær måtte se Molde gå på sitt første tap på 12 kamper.

Rosenborg-Molde 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var en kamp Rosenborg måtte vinne for å ha et håp om å holde følge med topplagene i Tippeligaen, og laget fikk sin revansj for cuptapet mot Molde 27. juni.

Jonas Svensson ble tungen på vektskålen med sin scoring like etter pause. Etter en god start av Molde var det Rosenborg som scoret målet i den andre omgangen. Hjemmelaget bet seg fast høyt oppe i banen, og fikk utteling da Svensson skjøt ballen i mål fra rundt ti meter etter en svak klarering fra en Molde-spiller.

- Det var utrolig deilig å bli matchvinner. For en trønder er det litt ekstra spesielt å bli det mot Molde, sier Svensson.

AVGJØRELSEN: Jonas Svensson hamrer inn målet som avgjør kampen.
AVGJØRELSEN: Jonas Svensson hamrer inn målet som avgjør kampen. Vis mer

Molde hadde flere gode muligheter til å utlikne, men sviktet foran mål da det gjaldt. Angan hadde ingen god dag på jobben, og misbrukte flere gode muligheter for bortelaget.

- At vi ikke scorer i dag, kall det skuffende og litt overraskende. Vi skapte så mye, og har vært veldig gode i det siste. Vi forventer å score, men jeg er mer stolt over måten vi gjorde det på. Vi dominerte i perioder. Spesielt i første omgang var vi gode, men andre omgang var ikke like bra, sier Solskjær.

Molde ville også ha straffespark ved to anledninger, men dommer Tommy Skjerven lot være å blåse i fløyta, til store protester for bortelaget.

Kjempemulighet Det var en sjanserik førsteomgang på Lerkendal i kveld. Begge lag hadde muligheter til å score, uten at det ble utteling i målprotokollen. Molde hadde de fleste sjansene, og Jo Inge Berget fikk kanskje den største.

Midtbanespilleren ble spilt helt alene gjennom med Örlund i Rosenborg-buret like før pause. Han gjorde alt rett da han rundet keeperen, men Jon Inge Høiland stormet fram og taklet Molde-spilleren like før han skulle avslutte i det tomme målet.

Molde var hissige på kontringer, og skapte flere muligheter da Rosenborg stod høyt med forsvaret. Med litt mer presisjon fra Joshua Gatt ville de blåkledde gått til pause med ledelse.

Rosenborg var heller ikke ufarlige, og Chibuike hadde bant annet en heading som Forren reddet på streken foran sin egen keeper Bugge Pettersen. Nå håper Rosenborg-treneren at laget vil holde et stabilt godt nivå i fremtiden.

- Jeg håper på fortsatt økt stabilitet. Vi har skapt mye målsjanser, og vært ganske tette bakover i det siste. Vi har ikke vært effektive nok, og skal vi henge med må det bli bedre, sier Jönsson