- Overraskende hvor lenge han fikk bli

Tevez hudfletter gamlesjefen.

(Dagbladet.no): Carlos Tevez sjokkerte en hel fotballverden da han og Javier Mascherano gikk fra Corinthians til lille West Ham like før overgangsvinduet stengte 1. september. Etter en svak start i London-klubben går nå argentineren ut og hudfletter sin nylig sparkede sjef Alan Pardew.

- Fikk ikke sjansen

- Jeg ble overrasket over å se hvor lenge Pardew fikk bli ved roret, sier 21-åringen til News of the World.

- I Argentina eller Brasil ville han fått fyken mye tidligere. Det var tydelig at laget ikke spilte slik han ville - det gikk i gal retning.

Tevez, som ikke har scoret på sin elleve opptredener for West Ham, gir rett og slett Pardew skylda for sitt svake spill.

- Jeg ble aldri gikk de sjansene jeg burde fått, og måtte spille i posisjoner jeg ikke ønsket. Jeg måtte ofre meg for laget på måter jeg ikke tror hjalp. Det ødela mye for mitt eget spill.

Vil score for sin nye sjef

West Ham imponerte mange med sølv i FA-cupen og niendeplass i serien i fjor. Årets sesonginnledning har derimot vært katastrofal. Laget ligger tredje sist på tabellen, med fattige 14 poeng på 17 kamper. Med ny manager håper den 169 cm høye teknikeren å snu trenden.

MISFONRNØYD: Alt så rosenrødt ut da Carlos Tevez skrev under for West Ham i sommer. Nå mener argentineren at Alan Pardew burde fått sparken tidligere. Foto: Reuters
MISFONRNØYD: Alt så rosenrødt ut da Carlos Tevez skrev under for West Ham i sommer. Nå mener argentineren at Alan Pardew burde fått sparken tidligere. Foto: Reuters Vis mer

- Jeg vil vinne med dette laget. Mange folk har fortalt med store ting om den nye sjefen, så jeg vil score for ham, og begynne å hjelpe West Ham med å vinne kamper.

- Fansen har vært fantastiske, og jeg er veldig takknemlig. Nå vil jeg betale det tilbake, avslutter Tevez.

Vil være tålmodig

Ny sjef i West Ham er altså Alan Curbishley. Og på tross av at laget er i akutt poengnød lover klubbeier Eggert Magnusson å være tålmodig med 49-åringen.

- Jeg er sikker på at han blir en suksess, og håper han blir lenge i klubben. Jeg kommer til å være veldig tålmodig, ettersom Premier League er en veldig tøff liga, sier islendingen til BBC radio.

- Det kommer til å bli vanskelig, men det er åpenlyst hva målet blir denne sesongen - å beholde plassen. Jeg tror helt og holdent Alan Curbishley er rett mann til å klare det.

Magnusson lover også at Curbishley vil få de pengene han trenger til eventuelle spillerkjøp i januar. Ryktene har allerede begynt å gå om at Curbishley kommer til å hente sin gamle elev i Charlton, Darren Bent, til klubben.

- Jeg kommenterer ikke tall, men Alan får det han trenger. Han må bare fortelle hvilke spillere han vil ha.

Tøff debut

Ofte er tendensen slik at trenere vinner åpningskampen med sitt nye lag. Men Curbishley møter ikke hvem som helst i West Ham-debuten. I ettermiddag står selveste Mancester United på motsatt banehalvdel på Boleyn Ground. Serielederen er samtidig seriens beste bortelag, med åtte seire og en uavgjort.

- Det er ingen tvil om at kampen vil bli hardere for oss nå, sier lagets manager Alex Ferguson ifølge Sporting Life.

- West Ham-spillerne vil ha et ekstra ønske om å vinne, ettersom de vil imponere sin nye manager.

Om hjemmelaget klarer å imponere sin nye sjef, eller om United fortsetter sin imponerende bortestatisikk avgjøres i dag. kl. 17.00. Dagbladet.no følger alle tre kampene i Premier League direkte.

TROR PÅ CURBISHLEY: Eggert Magnusson.