Overrasker etter skandalen

Verdensener Novak Djokovic (33) kommer med et kontroversielt forslag etter US Open-skandalen tidligere i høst.

DISKET: På dramatisk vis ble Novak Djokovic disket fra US Open. Her kan du se hendelsen. Video med tillatelse: Eurosport / Dplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Novak Djokovic var i hardt vær da han skøyt en ball i ansiktet til en linjedommer under US Open tidligere i høst. Djokovic var frustrert etter et poengtap, og har beklaget hendelsen i ettertid.

Men nå kommer verdenseneren med et kontroversielt forslag i kjølvannet av US Open-skandalen. Djokovic ønsker nemlig å fjerne linjedommere fra tenniskamper.

- Ballhentere ja, men linjedommere? Jeg ser ikke behovet for det lengre om jeg skal være ærlig. Kan dere fortelle en grunn, utenom at det er en tradisjon, til at man skal beholde det. Det hadde dessuten minsket risken for det som skjedde i New York, sa Djokovic med et smil på en pressekonferanse etter at han tok seg videre fra den tredje runden i French Open lørdag.

Serberen mener at teknologien har blitt så bra at det nå ikke lenger er behov for linjedommere.

- Teknologien er så avansert akkurat nå. Det er absolutt ingen grunn til at du skal holde linjedommere på banen. Det er min mening, forteller Djokovic og legger til:

- Selvfølgelig forstår jeg at teknologien er kostbar og at det er et økonomisk spørsmål. Jeg føler vi alle beveger oss mot det, og før eller siden er det ingen grunn til å beholde linjedommere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer