Overrasket: - Ikke bra

Egil «Drillo» Olsen om krisa i Manchester United: - De har verdensklasse i alle ledd. Og så presterer de såpass dårlig. Det ser ikke bra ut, sier 79-åringen.

PÅ ULLEVAAL: Egil «Drillo» Olsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ ULLEVAAL: Egil «Drillo» Olsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Egil «Drillo» Olsen var ringside da fotballandslaget trente på Ullevaal stadion tirsdag ettermiddag. Den tidligere landslagstreneren ga sine analyser til TV 2 før kampene mot Latvia (lørdag) og Nederland (tirsdag).

Drillo er på en måte «alle treneres mor» i Norge, sammen med Nils Arne Eggen. Mens han snakker en del med landslagssjef Ståle Solbakken (53), har han ikke dialog med Ole Gunnar Solskjær (48) om situasjonen i Manchester United.

Denne uka befinner Solbakken og Solskjær seg i forskjellige verdener: Mens Solbakken er to kamper unna VM-sluttspill og status som gud i Norge, er det dramatiske overskrifter rundt Solskjær i engelske papiraviser.

Omtrent alle tabloider trykker tirsdag et bilde av Solskjær med bag over skuldra. Det hevdes at han er på vei til Norge for noen dagers ferie i landslagspausen.

«Norway back», skriver The Sun, som et ordspill på «No way back», altså ingen vei tilbake.

«Tida er ute», melder Daily Mirror.

«Gi Ole sparken», lyder budskapet i Daily Star. Avsender er tidligere lagkamerat Rio Ferdinand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer