Overrasket alle på nytt: - Jeg lurer på om jeg har jukset

Bak suverene Johaug.

ANDREPLASS:  Kari Øyre Slind overrasket med en ny god plassering på Beitostølen. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ANDREPLASS: Kari Øyre Slind overrasket med en ny god plassering på Beitostølen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Therese Johaug viser superform og vant dagens 7,5 kilometer fristil i overlegen stil.

- Det var et nytt godt renn. Jeg traff godt og går bra på ski. Det var tungt føre og jeg måtte jobbe hele veien. Det var mye snø og det passer meg bra, sier Johaug til NRK.

Johaug var i mål 39,6 sekunder foran overraskelsen Kari Øyre Slind (24). Slind gikk inn til 3. plass i går - og igjen viste hun seg fram og slo mer kjente navn. I dag klatret hun til en 2. plass.

- Jeg skulle jo bare gå treningsløp. Plutselig er det to pallplasser og det er uvirkelig. Jeg lurer på om jeg har jukset eller noe, sier Slind til NRK etter løpet.

Slo profiler Både Astrid U. Jacobsen, Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng ble slått mer ukjente Slind.

Weng havnet utenfor pallen og var ikke fornøyd.

OVERLEGEN:  Therese Johaug var fullstendig overlegen på dagens 7,5 km fristil.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
OVERLEGEN: Therese Johaug var fullstendig overlegen på dagens 7,5 km fristil. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

- Dette var hardt og tungt, sier Weng til NRK.

Jacobsen var i mål til tredjeplass 41,5 sekunder bak Johaug. Videre fulgte Østberg 58,5 bak og Weng 1:00,9 bak.

Det var heftig snøvær under dagens andre renn i åpningshelga på Beitostølen. I går var Johaug suveren på 7,5 kilometer klassisk og hun vant med 38 sekunder ned til Heidi Weng.

Terrormarkering I forkant av dagens to langrenn på Beitostølen var det ett minutts stillhet i forbindelse med terroranslagene i Frankrike. Det melder NTB.

- Jeg ville på vegne av Norges Skiforbund uttrykke vår dypeste medfølelse for det meningsløse som er skjedd i Paris, der helt uskyldige mennesker er blitt rammet. Jeg spurte også om det var greit at vi tok ett minutts stillhet før start, og det satte de veldig pris på, sa skipresident Røste til NTB.

- Jeg vil uttrykke vår dypeste medfølelse til den franske troppen og det franske folk. Vi er én familie. Det som rammer dere, rammer oss, sa Røste på ski- og skiskytterstadion på Beitostølen.