Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flotte scener på RBK-trening

Overrasket bruden med RBK-trening

Anne Venseth Stokkan (30) ble tatt med på Rosenborg-trening i utdrikningslag på grunn av en spesiell spiller.

UTDRIKNINGSLAG: Den kommende bruden, Anne Venseth Stokkan, sammen med Nicklas Bendtner, Tore Reginiussen og Arild Østbø. Foto: Oda Holan Venseth.
UTDRIKNINGSLAG: Den kommende bruden, Anne Venseth Stokkan, sammen med Nicklas Bendtner, Tore Reginiussen og Arild Østbø. Foto: Oda Holan Venseth. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • RBK - VIF, søndag klokka 20.00.

TRONDHEIM (Dagbladet): Det er alltid mange folk som kommer på Rosenborgs treninger, og spesielt dagen før kampdag, slik som i går.

Mange unge fans har fått oppfylt drømmen av å få en autograf og klem, slik som Christer Mandelid Dyngen (12), for en snau måned siden.

I går var det Anne Venseth Stokkans tur til å bli overrasket.

Saken fortsetter under bildet.

OVERRASKELSE: Anne Venseth Stokkan ble geleidet bort på Rosenborg-treninga med bind foran øya. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet
OVERRASKELSE: Anne Venseth Stokkan ble geleidet bort på Rosenborg-treninga med bind foran øya. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet Vis mer

Litt ut i treninga kom det nemlig tuslende inn et utdrikningslag på Skoglunden.

- De satte meg i en bil, tok på meg bind for øya og kledde meg i dette. Jeg hørte jo noen fotballyder, og så tok de med meg hit. Så fikk jeg lov til å skyte straffe og drite meg ut, forteller en lattermild Anne Venseth Stokkan til Dagbladet.

- Jeg ble veldig overrasket, legger hun til.

Saken fortsetter under bildet.

SKJØT STRAFFER: Venseth Stokkan overlistet Arild Østbø, men keeperspillet var tvilsomt. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet
SKJØT STRAFFER: Venseth Stokkan overlistet Arild Østbø, men keeperspillet var tvilsomt. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet Vis mer

Den kommende bruden skjøt noen straffespark på Rosenborg-keeper Arild Østbø. Det ene skuddet gikk i mål, men hadde det gjort det i en ekte kamp, ville nok Østbø raskt blitt beskyldt for kampfiksing.

Venseth Stokkan sier at hun er Rosenborg-fan, men det er det ikke det som er grunnen til at venninnene hennes tok med henne på Rosenborg-trening.

- Det er fordi jeg har studert fysioterapi med Tore Reginiussen og kanskje snakket litt om han, fniser 30-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK AUTOGRAFER: Venseth Aune fikk autografer av Nicklas Bendtner og co. mens resten av følget så på. Foto: Håkon Brandsnes / Dagbladet.
FIKK AUTOGRAFER: Venseth Aune fikk autografer av Nicklas Bendtner og co. mens resten av følget så på. Foto: Håkon Brandsnes / Dagbladet. Vis mer

Det var venninna Marthe Aune som kom på ideen.

- Hun har sendt et par snaps i skjul, skyter Aune inn mens Venseth Stokkan ler og rister på hodet.

Eggen-hyllest

Rosenborg møter Vålerenga i kveld klokka 20, men to timer før kampen skal statuen til Nils Arne Eggen avdukes utenfor Lerkendal.

- Vi håper at det kommer fullt hus for å hylle den største legenden i klubben og han som har gjort mest for Rosenborg i historien. Det ville vært definitivt fortjent, så jeg håper det blir fint, sier Reginiussen til Dagbladet.

I ferien har Rosenborg vært på treningsleir på Frøya, som de har kombinert med litt fisking, og spilt treningskamp mot Kolstad, som de vant 8-0.

- Samholdet har vært bra hele veien, men du gjør en del sånne tiltak gjennom sesongen for å bevare og skape ny energi. Det var veldig bra, sier Rosenborg-trener Eirik Horneland til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!