Erling Braut Haaland

Overrasket: - Fint å spre kjærlighet

Erling Braut Haaland og lagkameratene besøkte syke barn i Manchester.

HYGGELIG GEST: Barna på Manchester barnesykehus fikk seg en stor overraskelse. Foto: Shutterstock
HYGGELIG GEST: Barna på Manchester barnesykehus fikk seg en stor overraskelse. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere engelske fotballklubber har med åra gjort det til en fast ting å besøke barnesykehus i hjembyen sin rundt juletider.

Etter at Erling Braut Haaland meldte overgang til Manchester City i sommer, tok også jærbuen del i juletradisjonen til de lyseblå fra Manchester i år. Deler av besøket på Manchester barnesykehus er dokumentert og lagt ut på Manchester City sin YouTube-kanal.

Et av barna sier blant annet at han var på tribunen da Haaland scoret sitt første hat trick i Premier League, hjemme på Etihad Stadium.

- Du var der? Det var fint, ikke sant? spør Haaland til gutten, som åpenbart er stor fan av den høyreiste spissen. En annen sier at Haaland er hans favorittspiller.

Selv om de fleste barna ser ut til å være i ekstase av å møte den store stjerna, gjør hovedpersonen det klart og tydelig at han liker å gjøre ting som dette.

- Det varmer hjertet mitt å se at folk som kanskje har litt vanskeligheter, kan smile og tulle. Det er fint å være sammen med dem. Å spre litt ekstra kjærlighet, og ha en litt mer familiefølelse, er alltid fint rundt juletider, sier Haaland.

Riyad Mahrez, Rico Lewis og Stefan Ortega var også blant spillerne som tok del i besøket.

SNART TILBAKE: Erling Braut Haaland har kjedet seg mens lagkamerater og venner har spilt VM. VIDEO: Sky Sports Vis mer

Julia Birchall-Searle, en av direktørene på sykehuset, forteller at de setter stor pris på besøket fra City-spillerne.

- Våre unge pasienter, og deres familier, er så glade. Man kunne se det på ansiktene til familiene. Dette er et arrangement som betyr så mye for dem, sier Birchall-Searle.

Manchester City møter Liverpool torsdag kveld i åttedelsfinalen i ligacupen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer