Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overrasket Løke bare sekunder ut i kampen: - Dette er ikke håndball

Fikk slag i magen.

DUELLER:  Heidi Løke og Suzana Lazovic hadde mange dueller på linja. Løke hevder at motspilleren ga fra seg et slag allerede i åpningen av matchen.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DUELLER: Heidi Løke og Suzana Lazovic hadde mange dueller på linja. Løke hevder at motspilleren ga fra seg et slag allerede i åpningen av matchen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

• Norge - Montenegro 26-25, se børsen her.

KOLDING (Dagbladet): Heidi Løke fikk en tøff kamp som strekspiller i kvartfinaleseieren mot Montenegro i går kveld.

Det inkluderte flere dueller med Suzan Lazovic - som i 2. omgang fikk rødt kort etter et slag mot Stine Skogrand.

- En av de første tingene som skjedde var at jeg fikk en knyttneve rett i magen. Jeg snudde meg og fikk klar beskjed: «Nei, jeg gjorde da ingenting», sier Heidi Løke til Dagbladet med et glis.

Bryting Løke ble pakket godt inn av et robust Montenegro-forsvar og Györ-spilleren fikk selv to av Norges åtte tominuttere.

TØFF BEHANDLING: Heidi Løke måtte gi og ta imot juling mot Montenegro i går kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TØFF BEHANDLING: Heidi Løke måtte gi og ta imot juling mot Montenegro i går kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- I perioder er det ikke dette håndball. Det er brytekamper og jeg synes det er noen biilige tominuttere vi får, sier Løke og fortsetter:

- Det hjelper ikke å klage på dommeren, men da jeg blir utvist for å dra litt i trøya, så tenker jeg: «Hallo, ser dere ikke hva som skjer i den andre enden», sier strekspilleren.

Kaos Nå venter Romania i semifinale i Herning fredag kveld. Det betyr et gjensyn med spillerne som ble slått i gruppespillet.

- For meg er det bare å slåss og så får de andre spille håndball. Det var virkelig deilig å vinne dette, sier Løke.

Flere lagvenninner ser fram mot en helt annen kamp mot Romania:

- Dette var en kaoskamp, sier Stine Bredal Oftedal til Dagbladet.

- Det virket som dommerne mistet litt kontrollen, sier Nora Mørk til Dagbladet.

Nora Mørk ble norsk toppscorer med åtte scoringer og den fenomenale 2. omgangen sørget for at hun fikk 9-er på Dagbladets spillerbørs.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media