- Overrasket over at det gikk såpass fort

Grei sesongåpning for Jays.

20.43 Jaysuma Saidy Ndure ble nummer fire på 200-meteren i Doha.
20.43 Jaysuma Saidy Ndure ble nummer fire på 200-meteren i Doha. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DOHA (Dagbladet): - Du ser jo ingenting fra bane åtte, så jeg ble litt overrasket over at jeg lå så bra an etter svingen, sier Jaysuma Saidy Ndure til Dagbladet etter å ha levert en helt grei sesongåpning på 200 meter i Diamond League-stevnet i Doha.

Sist helg åpnet han hundremeter-sesongen med 10,20 i USA. I går gikk det unna på 20.43 i Qatar. Det holdt til fjerdeplass, tre tideler bak den suveren vinneren Nickel Ashmeade, selvfølgelig fra Jamaica.

Og det depper ikke Ndure over.

Mangler turbuen - Det var jo det første løpet. Jeg er fornøyd. Men jeg merker jo at turbofarten ikke er helt inne enda. Det hadde jeg heller ikke ventet nå, sier Jays, som har slitt med en del ryggproblemer på vårparten.

- Vi måtte legge om treninga i noen uker og utsette en del av den fartstreninga vi hadde planlagt. Derfor er jeg tre uker etter skjema, og har en del hurtighetstrening å gjøre før farten er på topp, sier Jaysuma Saidy Ndure til Dagbladet.

- Men utfra det, er jeg greit fornøyd med dette løpet her, sier han - og regner med å ha gjort unna det som skal til av trening for å få farta opp og tida ned før Bislett Games 11. juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.