FLORØ  20100529.
TRENINGSØKT I MEDVIND: Jaysuma Saidy Ndure fosset inn til 10,11 i Florø. Tiden overrasket sprinteren, som kalte løpet en god treningsøkt. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FLORØ 20100529. TRENINGSØKT I MEDVIND: Jaysuma Saidy Ndure fosset inn til 10,11 i Florø. Tiden overrasket sprinteren, som kalte løpet en god treningsøkt. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

- Overrasket over at tiden ble så bra

Ndure i medvind fosset inn til 10,11.

|||Jaysuma Saidy Ndure slo fast at han hadde gjennomført en god treningsøkt på Florø stadion etter å ha fosset inn til seieren med 10,11.

Litt for mye medvind ødela litt for ham.

- Jeg er overrasket over at tiden ble så bra, for jeg skulle egentlig ikke løpe fort her i dag i det hele tatt. Målet mitt var å jobbe med det tekniske i starten, for det har jeg slitt litt med i det siste. Nå synes jeg det fungerte bra, sa Ndure til NTB.

Han var helt suveren på lørdagens 100 meter som gikk i 2,3 sekundmeters medvind, og det var litt for mye til at tidene kunne godkjennes.

 - Jeg løp kontrollert. Det var i alle fall ikke snakk om noe maksløp, sa sprinteren, som ikke er med i friidrettsforbundets elitelag i år.

- Treningen og oppladningen min i vinter har stort sett gått etter planen. Jeg hadde noen små problemer med beina i desember og begynnelsen av januar, men det er borte nå.

- De problemene jeg slet med gjorde at jeg ikke fikk det ut av innendørssesongen som jeg hadde håpet, sa Ndure.

Han tok 100- og 200-meteren i Florø lørdag som ren trening og oppkjøring til Bislett Games.

 - Det blir tøffere på Bislett, for jeg kommer til å møte litt sprekere folk der, men jeg gleder meg, slo Ndure fast etter den norske sesongdebuten i Florø.

- Jeg synes det «Jays» gjorde i dette løpet var veldig greit. Han passerte 60 meter på 6,56 sekunder, og det er godkjent. I og med at han tar dette som ren trening må vi være fornøyde, og med det som bakgrunn, må jeg si at jeg er litt overrasket over at tiden skulle bli så bra. Han skulle jo ikke presse noe som helst i dette 100-meterløpet, sa manager Olav Magne Tveitå til NTB.

(NTB)