- Overrasket over at Tromsø sliter så mye i ligaen

Villas-Boas så seieren mot RBK.

OVERRASKET OVER TIL: André Villas-Boas synes det er overraskende at Tromsø sliter såpass i Tippeligaen etter å ha sett dem slå Rosenborg sist helg. Foto: Ian Kington, AFP / NTB Scanpix
OVERRASKET OVER TIL: André Villas-Boas synes det er overraskende at Tromsø sliter såpass i Tippeligaen etter å ha sett dem slå Rosenborg sist helg. Foto: Ian Kington, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I morgen kveld spiller Tromsø første gruppekamp i Europa League. Og det starter tøft - borte mot Tottenham på White Hart Lane.

Spurs-manager André Villas-Boas sa allerede i helga at de tar Tromsø på fullt alvor.

I dag holdt portugiseren pressekonferanse, og fortalte at både han og støtteapparatet hans har studert den norske motstanderen.

- Vi er godt informert via speiderapparatet vårt, og jeg så dem også mot Rosenborg. Det var et overraskende resultat mot ligalederne og et lag som har vunnet så mange titler i norsk fotball, sier han ifølge Nordlys.

Han tror Tromsø vil ta med seg positiv energi fra seieren over Rosenborg inn i morgendagens kamp. Villas-Boas synes også det er overraskende at Tromsø ligger på 13. plass på tabellen i Tippeligaen.

- Jeg er litt overrasket over at de sliter så mye i ligaen, men med prestasjoner som mot Rosenborg vil de komme seg ut av det ganske fort, sier han.

Nordlys spurte også hvordan han ser på å møte Tromsø borte i slutten av november.

- Det kommer til å bli en veldig vanskelig kamp, også på grunn av banen, forholdene og kulda. Antakelig kan også vinden bli en stor faktor. Jeg tror det er derfor lag kan slite så mye når de reiser til Norge. Det blir en annen kamp på et annet tidspunkt. Da kan det være mer klart hvem som går videre fra gruppa, så motivasjonen kan spille en stor rolle.