- Overrasket over hvor god Kjartansson er

Men vi kan ikke ha 11 islendinger på laget, sier Jonevret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Vålerenga - Viking 1-1.

ULLEVAAL (Dagbladet): Viking er «Island-klubben» foran noen i Norge, med sine fem spillere fra sagaøya, men Tippeligaens islandske toppscorer Vidar Örn Kjartansson hadde de ikke på radaren før årets sesong.

De trodde rett og slett ikke at spissen som nettet mot Viking etter bare 37 sekunder i går var god nok til å bli en «hit» i Tippeligaen.

- Det fins ingen spillere fra 11 år og oppover på Island som ikke Gary Goodchild (Vikings sjefsspeider) har kontroll på, så vi kjente til han. Men så godt trodde vi ikke at han var. Han har overrasket litt, ut i fra det vi hadde sett av han på Island, sier Viking-trener Kjell Jonevret til Dagbladet.

- Rir på en bølge - Men samtidig rir han på en bølge nå. Han har selvtillit og det ser ikke ut som at han tenker så mye. Han går bare utpå der og «kör». Men spisser vil oppleve måltørke også. Bortsett fra for meg, da. Jeg var spiss, og var på topp hele tiden, sier Jonevret og gliser godt.

Svensken var i godlune etter at Viking stoppet Vålerengas tre kamper lange seirersrekke på Ullevaal stadion, samtidig som de forlenget sin egen rekke som ubeseiret til åtte seriekamper — det eneste laget som ennå ikke har tapt i Tippeligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer