Overrasket Wozniacki stilte på nakenbilder: - Jeg besvimte

Iført kroppsmaling.

FORNØYD: Tennisprofilen Caroline Wozniacki viser fornøyd fram resultatet etter at hun ble påført kroppsmaling i Sports Illustrated. Foto:   Jamie McCarthy/Getty Images for Sports Illustrated/AFP
FORNØYD: Tennisprofilen Caroline Wozniacki viser fornøyd fram resultatet etter at hun ble påført kroppsmaling i Sports Illustrated. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Sports Illustrated/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki (25) er en del av magasinet Sports Illustrated som denne uka offentliggjorde en serie med sportsprofiler iført kroppsmaling.

Magasinet har siden 1964 publisert sportspersonligheter uten en tråd, og den danske tennisspilleren forteller at ikke alt gikk som planlagt da kroppsmalingen skulle på.

- Da vi puttet på det første laget med maling besvimte jeg. Jeg sa: «Jeg tror at jeg er i ferd med å besvime». Og det neste jeg husker er at noen ber meg bli liggende, sier Wozniacki, ifølge danske BT.

Det nok nemlig 15 timer å bli klar for fotografering, noe som overrasket 25-åringen som hadde forventet en rolig dag på jobben.

- Jeg trodde først jeg bare kunne ligge og kanskje sove gjennom det meste. Det jeg ikke visste var at jeg måtte stå oppreist i fem-seks timer, sier Wozniacki.

Til tross for en lang dag på settet, var den danske tennisspilleren fornøyd med resultatet.

- Jeg fikk et mindre panikkanfall hver gang de skulle male over navlen. Sånn har jeg alltid vært. Jeg rører aldri navlen, sier hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer