VENNER: Manchester Uniteds gamle stjerne Dwight Yorke sier han er overrasket over at  Ole Gunnar Solskjær er blitt manager i Premier League. Dette bildet er fra kamp i 2001.  Foto: REUTERS/Dan Chung
VENNER: Manchester Uniteds gamle stjerne Dwight Yorke sier han er overrasket over at Ole Gunnar Solskjær er blitt manager i Premier League. Dette bildet er fra kamp i 2001. Foto: REUTERS/Dan ChungVis mer

Overrasket Yorke advarer Solskjær før United-kampen

Møter et lag som trenger poeng.

Følg Man. United - Cardiff fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær gjester gamleklubben Manchester United og Old Trafford for første gang som manager i kveld.

Cardiff ligger sist i Premier League før oppgjøret mot Solskjærs gamle klubb.

Alle forventer en varm velkomst for Solskjær i kveld. Det gjør også tidligere lagkamerat Dwight Yorke, som samtidig kommer med en liten advarsel.

- Utvilsomt. Han får en god mottagelse, sier Yorke, til Uniteds hjemmeside.

- Slik er det, men vi (United) trenger poengene. Eks-spillere som kommer tilbake får en varm velkomst, men det snur seg raskt etter det. Vi ønsker dem velkomne, men vi trenger samtidig alle tre poengene, sier den tidligere United-profilen.

Overrasket At Solskjær har nådd Premier League-nivå som manager overrasker Yorke.

- Jeg så ikke for meg at det skulle skje, men tydeligvis hadde han andre planer. Han er veldig en rolig og samlende person. Det blir ikke noe bråk rundt Ole, som det kan gjøre med andre managere. Jeg ønsker ham all mulig suksess og han er en flott fyr, og forhåpentligvis kan han bli en stor manager i framtida, sier Yorke.

TILBAKE PÅ OLD TRAFFORD: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær møter Manchester United på Old Trafford i kveld.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE PÅ OLD TRAFFORD: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær møter Manchester United på Old Trafford i kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Spissen fra Trinidad og Tobago var sammen med Solskjær, Teddy Sheringham og Andy Cole en fryktet kvartett rundt årtusenskiftet.

Spesielt ble samspillet mellom Yorke og Cole beryktet, med superreservene Solskjær og Sheringham i bakhånd.

Søt og ærlig Også Teddy Sheringham forteller overfor TV 2 at han er spent og overrasket over Solskjær.

- Jeg er veldig overrasket. Jeg kjenner Ole som person og vet hvor søt og ærlig han er. Det er ikke ofte man beskriver en fotballspiller som søt, sier Sheringham til TV 2.

- Jeg så ikke for meg at slike folk ble managere, fordi jeg alltid har tenkt at man må være mer hensynsløs. Men kanskje har han en annen måte å lede et lag på, sier han.

Her kan du se Dagbladets oddstips for alle kveldens storkamper.