12 000 medlemmer i støttegruppe:

Overrumplet: - Uvirkelig

Støttegruppe på Facebook har fått 12 000 medlemmer: - En meget spesiell opplevelse, sier hoppernes sportssjef, Clas Brede Bråthen. - Responsen har vært helt ellevill, sier initiativtaker Knut Meiner.

UØNSKET: Sportssjef Clas Brede Bråthen. Foto: Annika Byrde / NTB
UØNSKET: Sportssjef Clas Brede Bråthen. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MIDTSTUEN (Dagbladet): Den norske hoppsuksessen fortsetter under sportssjef Clas Brede Bråthen (52), selv om han er uønsket av Norges Skiforbund.

I helga ble det norske vinnere i kontinentalcup på hjemmebane i Midtstubakken både lørdag og søndag. I et internasjonalt felt gikk Andreas Granerud Buskum og Fredrik Villumstad til topps de respektive dagene.

På sletta under rennene befant Bråthen seg på jobb - som vanlig.

- Veldig gledelig, sier han om triumfene. Men i kulissene er det fortsatt bråk.

Bråthen er uønsket av Norges Skiforbund når kontrakten hans går ut etter sesongen. Årsaken er konflikt med skipresident Erik Røste og generalsekretær Ingvild Bretten Berg, som mener Bråthen har hatt «en konfronterende og uakseptabel kommunikasjonsform og atferd».

Men avgjørelsen har satt massene i bevegelse. En Facebook-gruppe som kaller seg «Støtte for Clas Brede Bråthen» har denne uka nådd 12 000 medlemmer. Initiativtaker er sports- og hoppentusiasten Knut Meiner fra Oslo, som har kjent landslagstrener Alexander Stöckl i noen år.

- Responsen har vært helt ellevill, sier Meiner til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer