Cupen

Overrumplet av dresskledd Iversen

- Jeg visste ikke at det var et sånt opplegg, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Ble knust på antrekk, men gikk videre i cupen.

LYKKE TIL: Kåre Ingebrigtsen og Steffen Iversen hilser på hverandre før cupkampen på Lade i Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
LYKKE TIL: Kåre Ingebrigtsen og Steffen Iversen hilser på hverandre før cupkampen på Lade i Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Trygg/Lade – Rosenborg 2-4

TRONDHEIM (Dagbladet): Trygg/Lade og trener Steffen Iversen (41) ga Rosenborg tøff kamp i cupens første runde torsdag kveld. 4.-divisjonslaget ledet to ganger, men måtte til slutt gi tapt 2-4.

På ett område var Iversen overlegen sin meritterte trenerkollega i Rosenborg, Kåre Ingebrigtsen. Mens Ingebrigtsen stilte i treningsdress - ja, nærmest en grilldress - var Iversen antrukket som en manager i Premier League.

- Jeg visste ikke at det var sånt opplegg, sier en smilende og lettere overrumplet Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Jeg kom i treningsdress. Han var mye bedre kledd enn meg. Jeg synes det var klasse av Steffen å stå i den dressen, sier han.

- Vi må jo se ordentlig ut når vi møter Rosenborg, påpeker Iversen overfor Dagbladet.

- Klok herremann

De fleste forbinder ham med Rosenborg, og han er utvilsomt en av de mest kjente spillerne gjennom tidene. Nå bygger 41-åringen seg opp i det små som trener. Foreløpig stortrives han i 4.-divisjonsklubben Trygg/Lade. Han har også vært i Haugar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer