Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cupen

Overrumplet av dresskledd Iversen

- Jeg visste ikke at det var et sånt opplegg, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Ble knust på antrekk, men gikk videre i cupen.

LYKKE TIL: Kåre Ingebrigtsen og Steffen Iversen hilser på hverandre før cupkampen på Lade i Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
LYKKE TIL: Kåre Ingebrigtsen og Steffen Iversen hilser på hverandre før cupkampen på Lade i Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Trygg/Lade – Rosenborg 2-4

TRONDHEIM (Dagbladet): Trygg/Lade og trener Steffen Iversen (41) ga Rosenborg tøff kamp i cupens første runde torsdag kveld. 4.-divisjonslaget ledet to ganger, men måtte til slutt gi tapt 2-4.

På ett område var Iversen overlegen sin meritterte trenerkollega i Rosenborg, Kåre Ingebrigtsen. Mens Ingebrigtsen stilte i treningsdress - ja, nærmest en grilldress - var Iversen antrukket som en manager i Premier League.

- Jeg visste ikke at det var sånt opplegg, sier en smilende og lettere overrumplet Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Jeg kom i treningsdress. Han var mye bedre kledd enn meg. Jeg synes det var klasse av Steffen å stå i den dressen, sier han.

- Vi må jo se ordentlig ut når vi møter Rosenborg, påpeker Iversen overfor Dagbladet.

- Klok herremann

De fleste forbinder ham med Rosenborg, og han er utvilsomt en av de mest kjente spillerne gjennom tidene. Nå bygger 41-åringen seg opp i det små som trener. Foreløpig stortrives han i 4.-divisjonsklubben Trygg/Lade. Han har også vært i Haugar.

Live-published photos and videos via Shootitlive

- Han har masse fotball i seg, sier Ingebrigtsen.

- Det er en klok herremann. Hvis han bruker tid og ressurser på det - og er dedikert - så er det ingenting som stopper Steffen.

Den tidligere Rosenborg-spilleren flyttet tilbake til Trondheim i fjor høst fordi et samboerforhold i Haugesund tok slutt. Da han fikk tilbud fra Trygg/Lade, syntes han det virket interessant umiddelbart.

Laget satte seg to mål før sesongen: 1) Å sende Rosenborg ut av cupen. 2) Å rykke opp i 3. divisjon.

Speaker på cupkampen - Gøran Sørloth - kommenterte i pressebua at Trygg/Lade ser ut som et opprykkslag. Men foreløpig har de spilt én kamp - det endte 2-2 mot Ørland - og sesongen er lang.

Strålende fornøyd

Iversen var populær blant autografjegerne etter kampen torsdag kveld. Om prestasjon til laget sier han:

- Sett fra min side er jeg strålende fornøyd med det gutta gjorde. De jobbet alt de kunne i 90 minutter. Det var fantastisk da vi gikk til pause med 2-1. Dette er noe gutta kommer til å huske i lang tid.

Han fortsetter:

- Vi viste at vi er et godt lag. Vi ville gi Rosenborg trøbbel, og det synes jeg at vi fikk til. Og så visste vi at det kom til å bli fryktelig tungt i andre omgang. Rosenborg er bedre trent enn oss.

- Hvordan var det å møte Kåre Ingebrigtsen igjen?

- Kjempemorsomt. Rosenborg er min klubb og kommer alltid til å være det. For oss var dette en fantastisk festdag, sier Trygg/Lade-treneren, som etterpå dro på «cupbankett» med spillerne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!