Oversett av forbundet i elleve måneder - sluttet etter VM

- Jeg ble nødt til å ta en avgjørelse.

FERDIG:   Carlos Queiroz er ferdig som trener i Iran. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Carlos Queiroz er ferdig som trener i Iran. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Carlos Queiroz sluttet seg onsdag til den økende skaren av landslagssjefer som har sagt opp etter at VM-eventyret var over.

Portugiseren ledet Iran til VM, men det ble bare ett poeng på tre kamper. Selv om Queiroz er populær blant spillerne og fotballpublikum i Iran, sa han at fotballforbundet ikke har uttrykt noe ønske om å beholde ham.

- Jeg har ikke fått et eneste konkret eller attraktivt tilbud om å fortsette, sa han etter 1-3-tapet mot Bosnia-Hercegovina onsdag.

- Det har vært en ære å arbeide for Iran. Landet og spillerne vil for alltid være i hjertet mitt. Jeg forelsket meg i spillerne, men man kan ikke være i et ekteskap hvor bare den ene personen vil være gift, sa han.

- Dessverre er det ikke folk på Facebook som tar avgjørelsen, svarte han da iranske journalister påpekte at det på sosiale medier er uttrykt et sterkt ønske om at han skal fortsette.

- Etter å ha ventet 11 måneder uten å høre noe fra forbundet, ble jeg nødt til å ta en avgjørelse. Jeg har kommet hit for å takke alle som har støttet meg, sa Queiroz.

Iran ville gått videre med tomålsseier mot allerede utslåtte Bosnia, men Queiroz medga at hans lag var sjanseløst.

- Med all respekt for Argentina og Nigeria var Bosnia det beste laget i gruppen, men de gikk heller ikke videre. De spilte på et annet nivå enn oss. Mine spillere gjorde alt de kunne, men det var ikke nok, sa han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer