STRØK MEGAFAVORITT. Frode Hamre strøk storfavoritten Acolyte Hanover. Nå overtar han mye av ansvaret selv med Winmecredit. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
STRØK MEGAFAVORITT. Frode Hamre strøk storfavoritten Acolyte Hanover. Nå overtar han mye av ansvaret selv med Winmecredit. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Overtar bankeransvaret

Strøk megafavoritt som skulle kjøres av en annen.

Klikk her og bli med i kampen om 38 millioner!

-Acolyte Hanover fylte i en kode, og da tar jeg ingen sjanser og strøk ham til V75-omgangen på Biri, forteller Frode Hamre om megafavoritten som forsvant.
-Det er ingenting alvorlig, men det blir en måned fri for ham, sier Hamre.

-Nå er løpet blitt åpent. Men Winmecredit kan godt gå seirende ut av det.
Men jeg må ha bra fart i løpet. Biri har en spesiell baneprofil, som gjør det helt nødvendig med høyt tempo i løpet for å kunne nå fram fra bakspor, sier Hamre.
Det åpnet seg med tanke på økt tempo og flere som sannsynligvis vil kjøre fra start, etter at teten ikke lenger er bestilt av noen. For det var gitt på forhånd at Acolyte Hanover skulle ha den posisjonen.

Overtar ansvaret

Dagbladet lar Frode Hamre overta bankeransvaret.
-Det har jeg ingen problemer med. Winmecredit er like god som Acolyte Hanover. Men som jeg har nevnt, er baksporet sjanseartet, understreker Hamre.
Han valgte Winmecredit framfor Acolyte Hanover ved starterklæring. Men det skal tillegges at det var før sportrekningen.

En større vinnersjanse

Frode Hamre trekker fram Anthony Boko som sin beste vinnersjanse denne lørdagen.
-Han har helt perfekte forutsetninger.
 Om han oppfører seg bra, vinner han.
Men man vet jo aldri fra gang til gang.
Det er i alle fall meldt sølebane, som passer helt ypperlig. Han har prestert best på slikt underlag tidligere og er god for en lav 14-tid, forteller Frode Hamre til Dagbladet.

Thrilleravslutning

Hamre avslutter dagen med Hitchcock. Han tror hesten vinner, om den greier å forsvare innersporet.
-Men jeg er redd for at I'm Simonis Molar er for kjapp. Og jeg har også mistanke om at Priority Photo kan åpne veldig raskt.
 Hitchcock vinner fra tet, men ikke fra dødens, avslutter Frode Hamre.