Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overtid forvirrer Ferguson

Skjønner Citys frustrasjon.

GALSKAP: Manchester United-sjef Alex Ferguson vet ikke hvordan overtid regnes ut, og ser på det som galskap. Søndag førte den til jubel. Foto: EPA/MAGI HAROUN
GALSKAP: Manchester United-sjef Alex Ferguson vet ikke hvordan overtid regnes ut, og ser på det som galskap. Søndag førte den til jubel. Foto: EPA/MAGI HAROUN Vis mer

||| (Dagbladet.no): Michael Owens mål etter 95.28 minutter i Manchester-derbyet var helgas snakkis i Premier League.

Ikke fordi det var en utmerket avslutning, men fordi seiersmålet ble scoret langt på overtid av de fire minuttene dommeren la til.

Til slutt ble det spilt nærmere 97 minutters fotball på Old Trafford, og det har mange allerede mange ment mye om.

United-sjef Alex Ferguson er ikke typen til å regne på tilleggstid.

Han sier til gårsdagens United-kampmagasin før Wolves-matchen i går, gjengitt av nyhetsbyrået PA, at han rett og slett ikke skjønner hvordan dommerne tenker og beregner.

Det handler ikke om at 67-åringen har pådratt seg svekkede sjelsevner. Som NFFs dommersjef Rune Pedersen påpekte overfor Dagbladet mandag er ikke alt rett fram i dommermanualene når det gjelder tid utover 90 minutter.

- Jeg har gitt opp å forstå hvordan fjerdedommeren og dommeren beregner tilleggstida. Jeg er sikker på at det er en metode i galskapen, sier sir Alex.

Han har tydeligvis lagt merke til hvor opphisset City-sjef Mark Hughes var over tida som plutselig dukket opp.

HISSIG MANAGERKOLLEGA: Mark Hughes mente City ble ranet etter overtidsscoringen. Her hilser han på Ferguson, før avspark. Foto: REUTERS/Phil Noble
HISSIG MANAGERKOLLEGA: Mark Hughes mente City ble ranet etter overtidsscoringen. Her hilser han på Ferguson, før avspark. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

- Uansett hvor forbanna du blir når det går mot deg, så må vi managere bare akseptere det. Jeg forstår frustasjonen til Mark Hughes som manager, han fikk et veldig seint mål mot seg, sier Ferguson.

Uten at han synes City ble gjort urett mot, med tanke på 4-3-resultatet.

- City var best i første omgang, så knuste vi dem etter hvilen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media