Overtid forvirrer Ferguson

Skjønner Citys frustrasjon.

GALSKAP: Manchester United-sjef Alex Ferguson vet ikke hvordan overtid regnes ut, og ser på det som galskap. Søndag førte den til jubel. Foto: EPA/MAGI HAROUN
GALSKAP: Manchester United-sjef Alex Ferguson vet ikke hvordan overtid regnes ut, og ser på det som galskap. Søndag førte den til jubel. Foto: EPA/MAGI HAROUN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Michael Owens mål etter 95.28 minutter i Manchester-derbyet var helgas snakkis i Premier League.

Ikke fordi det var en utmerket avslutning, men fordi seiersmålet ble scoret langt på overtid av de fire minuttene dommeren la til.

Til slutt ble det spilt nærmere 97 minutters fotball på Old Trafford, og det har mange allerede mange ment mye om.United-sjef Alex Ferguson er ikke typen til å regne på tilleggstid.

Han sier til gårsdagens United-kampmagasin før Wolves-matchen i går, gjengitt av nyhetsbyrået PA, at han rett og slett ikke skjønner hvordan dommerne tenker og beregner.Det handler ikke om at 67-åringen har pådratt seg svekkede sjelsevner. Som NFFs dommersjef Rune Pedersen påpekte overfor Dagbladet mandag er ikke alt rett fram i dommermanualene når det gjelder tid utover 90 minutter.

- Jeg har gitt opp å forstå hvordan fjerdedommeren og dommeren beregner tilleggstida. Jeg er sikker på at det er en metode i galskapen, sier sir Alex.Han har tydeligvis lagt merke til hvor opphisset City-sjef Mark Hughes var over tida som plutselig dukket opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer