Brann:

Overtidsdrama - men krisa fortsetter

Brann reddet poeng på overtid, men krisa fortsetter for Kåre Ingebrigtsen. Brann har nå gått åtte kamper uten seier.

MÅLSHOW - Brann ble reddet fem minutter på overtid Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Sandefjord - Brann 3-3

Siden Ingebrigtsen tok over i juli, har laget kun vunnet én kamp under trønderens ledelse. I oktober kom også tidligere Rosenborg-trener Eirik Horneland inn som assistent, uten at det har gitt umiddelbare resultater.

- Vi har ikke sett noen endring siden dem kom inn. De er et lag som ser ut som at de er nærmere Obos-ligaen enn Eliteserien. De er et bunnlag. Jeg tror ikke han (Kåre Ingebrigtsen) vet sin arme råd, var den knallharde dommen fra ekspert Joacim Jonsson i Eurosports studio.

Bergenserne ligger på 13. plass, plassen over kvalifisering, men kan prise seg lykkelig over at både Start og Mjøndalen på plassene bak tapte, og er henholdsvis seks og åtte poeng bak.

- Vi må ta med oss det vi får, det kan vise seg å bli viktig i den situasjonen vi har kommet i. Men vi kan ikke være fornøyd med kampen, det er rett og slett for dårlig, sa Fredrik Haugen til Eurosport etter kamp.

-Utilgivelig

I Sandefjord søndag var det vertene som var best, og fullt fortjent tok ledelsen på corner ved Martin Kreuzriegler, som fikk stå helt alene i feltet.

- Det er utilgivelig, sa Brann-kaptein Daniel Pedersen i pausa til Eurosport, om måten baklengsmålet kom på.

ZLATAN: Fotballtrikser Tobias Becs gjør dette foran Zlatan. For å se hele reportasjen med Tobias, se neste klipp. Video: Tobias Becs / Rødt Kort Vis mer

Etter pause våknet omsider bergenserne. Sander Svendsen slo inn fra høyre, inne foran mål kom Robert Taylor og satte ballen i nettet.

Men så kom kalddusjen umiddelbart i dobbel dose. Først plasserte Harmeeth Singh ballen ned i hjørnet, minuttet etter skjøt samme mann igjen. Håkon Opdal måtte gi retur, og tidligere Brann-spiller Vidar Ari Jonsson scoret.

Giganttabbe

Sandefjord-keeper Jacob Storevik inviterte Brann inn igjen med en gigantisk keepertabbe.

Og på overtid kom utlikningen. Fredrik Haugen banket ballen i nettet da han fikk den i returrommet, også der var keeperspillet tvilsomt.

- Jeg tar på meg skylda for dette, sa en selvkritisk og skuffet Storevik til Eurosport.

Han fikk derimot tilgivelse fra trener Marti Cifuentes.

- Jeg tenker at han er fantastisk keeper, som har reddet poeng for sos de siste kampene, sa Cifuentes til Eurosport.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer