Overtidsfrispark stoppet Reals seiersmarsj

Cazorla-perle ga første poengtap på 12 kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Real Madrid - Málaga 1-1.

Real Madrid var på vei mot nok en trepoenger, som i så fall ville blitt den 12. La Liga-seieren på rad, da det spanske hovedstadslaget måtte betale dyrt for sjansesløseriet i annen omgang mot formsterke Málaga hjemme på Santiago Bernabeu.

Det var fem år siden sist de helhvite rotet bort en seier etter å ha vært i ledelsen etter 90 minutter. I så måte så det ut til at Karim Benzemas hodestøt 35 minutter ut kampen var seiersmålet, men den gang ei.

På overtid ga vertene bort et unødvendig frispark på 18-19 meter. Det var en mulighet Santi Cazorla grep med begge hender. Landslagskollega Iker Casillas så ut til å forvente at en avslutning mot nærmeste hjørne, og tok et skritt til siden.

- Som en seier I stedet siktet Cazorla mot lengste og fikk drømmetreff og Casillas var sjanseløs på å avverge frisparkperlen - Málaga-spillerens fjerde på direkte frispark denne sesongen, noe som er mest i La Liga.

- Vi ønsket virkelig å få med oss et resultat og vi visste det ville være mulig om vi bare lå bak med ett mål. Jeg var nær å sette et frispark før pause, men på slutten av kampen gikk den inn. Dette var som en seier for oss, sier Cazorla etter kampen, ifølge NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer