Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Overtidsmål reddet Evertons første seier

Ikke lenger jumbo.

VIKTIG SEIER: Louis Saha scoret Evertons første og på overtid sikret de seg sesongens første serieseier. Foto: AP
VIKTIG SEIER: Louis Saha scoret Evertons første og på overtid sikret de seg sesongens første serieseier. Foto: AP Vis mer

Everton - Wigan 2-1. Først på overtid av kampen mot Wigan kunne Everton-spillerne juble over å innkassere sesongens første trepoenger.

Etter en heller skuffende sesonginnledning med to strake tap, så det ut til at nedturen skulle fortsette for blåtrøyene da Wigan kom på besøk søndag.

Etter en målløs første omgang snek Paul Scharner seg inn på bakre stolpe og ga Wigan 1-0-ledelse ved å styre Mario Melchiots innlegg i mål.

Da ble det stille blant fansen på Goodison Park, men Everton-spillerne reiste seg etter kalddusjen. Bare tre minutter etter å ha havnet under, headet Luis Saha utligningen i mål.

Everton-spillerne presset hardt på for å sikre alle tre poengene, og fikk uttelling på overtid. Emmerson Boyce vartet opp med en klønete felling av Jo, og Everton fikk straffespark. Fra ellevemeteren var Leighton Baines sikker.

Like etter kunne Everton faktisk ha gått opp i 3-1-ledelse, men Jos avslutning gikk i stolpen.

Wigan står med en seier og tre tap, mens Everton har en seier og to tap. Blåtrøyene har bare spilt tre kamper så langt i år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling