VIKTIG SEIER: Louis Saha scoret Evertons første og på overtid sikret de seg sesongens første serieseier. Foto: AP
VIKTIG SEIER: Louis Saha scoret Evertons første og på overtid sikret de seg sesongens første serieseier. Foto: APVis mer

Overtidsmål reddet Evertons første seier

Ikke lenger jumbo.

Everton - Wigan 2-1. Først på overtid av kampen mot Wigan kunne Everton-spillerne juble over å innkassere sesongens første trepoenger.

Etter en heller skuffende sesonginnledning med to strake tap, så det ut til at nedturen skulle fortsette for blåtrøyene da Wigan kom på besøk søndag.

Etter en målløs første omgang snek Paul Scharner seg inn på bakre stolpe og ga Wigan 1-0-ledelse ved å styre Mario Melchiots innlegg i mål.

Da ble det stille blant fansen på Goodison Park, men Everton-spillerne reiste seg etter kalddusjen. Bare tre minutter etter å ha havnet under, headet Luis Saha utligningen i mål.

Everton-spillerne presset hardt på for å sikre alle tre poengene, og fikk uttelling på overtid. Emmerson Boyce vartet opp med en klønete felling av Jo, og Everton fikk straffespark. Fra ellevemeteren var Leighton Baines sikker.

Like etter kunne Everton faktisk ha gått opp i 3-1-ledelse, men Jos avslutning gikk i stolpen.

Wigan står med en seier og tre tap, mens Everton har en seier og to tap. Blåtrøyene har bare spilt tre kamper så langt i år.

(NTB)