Real Madrid:

Overtidsmål reddet katastrofe-start

Real Madrid uten Martin Ødegaard (21) reddet ett poeng på overtid i Tyskland. Det kan vise seg helt avgjørende for Zinedine Zidanes lag.

DRAMA: Real Madrid reddet poeng på overtid i Tyskland.
Publisert
Sist oppdatert
  • Borussia Mönchengladbach - Real Madrid 2-2

For i pausa dro Viasport-ekspert Petter Veland opp statistikken om at kun 12 prosent av lag som taper de to første kampene i gruppespillet avanserer.

- Det er rent statistisk 88 prosent sjanse for at Real Madrid ryker ut av gruppespillet i Champions League for første gang i historien nå. Det brenner på dass, påpekte Veland i pausa på stillingen 1-0 til tyskerne, om klubben som vant turneringen fire ganger på 2010-tallet.

Men det ser fortsatt vanskelig ut for Real Madrid, som står med ett poeng på de to første kampene. Sjakhtar topper gruppa med fire poeng, mens Inter og Gladbach har to.

- Det er kjekt å få ett poeng, men de forventer mer av seg selv. De leverer ikke en fotball som de ønsker, og er ikke trygge på situasjonen som den er nå, sa Rune Bratseth på Viasport etter kamp.

Nå venter to tøffe, og helt avgjørende oppgjør mot Antonio Contes Inter for stjernegalleriet fra den spanske hovedstaden.

- For å være ærlig ser det ikke bra ut. Nå blir det to kamper mot Inter, som blir vanskelig. Men vi er Real Madrid og tror alltid at vi kan gå videre, sa Real Madrid-stjerne Eden Hazard i et intervju vist på Viasport.

Dominerte

Real Madrid tapte i første kamp hjemme mot Sjakthar Donetsk.

Tirsdag kunne de revansjere seg, og få Champions League-sesongen på rett spor.

De dominerte også stort, helt til tyskerne scoret på sin første avlsutning. Sergio Ramos hang ikke med på et veggspill, og Alassane Plea spilte gjennom Marcus Thuram, som banket ballen i vinkelen på første touch.

VAKKERT: 1-0-scoringen til Marcus Thuram.

Etter pause dro samme mann i gang en kontring for vertene.

I feltet ble det kaos. Thibaut Courtois reddet første forsøk, men returen satte Thuram i mål. Som med en slik opptreden mot Real Madrid, virkelig trer ut av far, Lillians (verdensmester med Frankrike), skygge.

Overtidsdrama

Fem minutter før slutt reduserte en annen franskmann, Karim Benzema, for Real Madrid.

Og to minutter på overtid kom utlikningen da Sergio Ramos headet ballen ned til Casemiro, som skjøt ballen i mål.

Martin Ødegaard var ikke i Real Madrid-troppen grunnet skade.

- Jeg håper vi vil lære fra feilene våre. Vi må vite at et lag som Real Madrid ikke stopper selv om det står 0-2. Men vi kan ikke være misfornøyd med poeng mot et så stort lag, sa Thuram i et intervju vist på Viasport etter kamp.

Giganter kan falle

Nå venter to kamper mot gruppens andre favoritt, Inter, som er nummer tre i gruppa med to poeng, etter at de ikke greide å beseire Sjakhtar i Ukraina tidligere på kvelden.

Det ser dermed ut som at en av gigantene i gruppe B vil falle. Første kamp er Madrid, før Ramos og hans lag skal stoppe Lukaku i Milano i fjerde gruppespillskamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer