Overtidsscoring reddet LSK fra marerittåpning

... men LSK har fortsatt null poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Lillestrøm - Start 1-1.

ÅRÅSEN (Dagbladet): Tabelltipsene for 2015 har vært varierende for et LSK-lag som i år stiller uten Palmi Rafn Palmason og Petter Vaagan Moen, en duo som til sammen sto for 16 scoringer forrige sesong - mens Start-trener Mons Ivar Mjelde gikk til serieåpningen med ferske rykter om at han kan være ferdig i klubben etter årets sesong.

Neppe den oppladningen han ønsket.

Angrepsfotball Verken LSK eller Start er spådd å blande seg inn i medaljekampen denne sesongen, men lagenes serieåpning bar bud om hyggelige fotballstunder. Kveldens kamp bød iallfall på to angrepsvillige lag.

LSKs Marius Lundemo (20) kom til kampens første mulighet etter snaut tre minutter. Han dro seg fri, men avslutningen med venstre gikk utenfor. Start vartet opp med flere gode kombinasjoner langs LSKs venstreside, og uttelling for forsøkene fikk de etter 11 minuttter:

Stortalentet Kristoffer Ajer (16) startet et raid som endte opp hos Matthias Vilhjalmsson nede ved dødlinja. Espen Børufsen møtte Vilhjalmssons innlegg perfekt og sendte gjestene i ledelsen med pannebrasken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer