Overtidstap for Zucca

Tapte 3-4 etter ekstratid mot Carolina Hurricanes.

TAPTE: Mats Zuccarello og Minnesota Wild. Foto: Harry How / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
TAPTE: Mats Zuccarello og Minnesota Wild. Foto: Harry How / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild fikk med seg ett poeng, men tapte 3-4 etter ekstratid mot Carolina Hurricanes. Det ble ingen målpoeng på nordmannen.

Gjestene Carolina Hurricanes kom fra to seire med en god porsjon selvtillit og fikk de en god start på kampen. Hjemmelaget virket litt tamme og gjestene ledet 2-0 før det var gått seks minutter av kampen. Joel Edmundson og Brock McGinn hadde scoret hvert sitt mål.

VÅLERENGA ELLER FRISK ASKER: Mats Zuccarello drømmer om å avslutte karrieren i Norge. Da står det mellom to klubber. Reporter: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet TV. Vis mer

I midtperioden reduserte hjemmelaget ved Luke Kunin, men Warren Foegele sendte gjestene i ny tomålsledelse. Hjemmelaget spilte merkelig tamt i sitt overtallsspill og slapp

Zach Parise klarte å redusere da de fire mot fem kjempet seg til flere gode avslutninger og Parise klarte endelig å få pucken i mål.

Kort etter hadde også backen Carson Soucy utlignet til 3-3 med sitt første mål for sesongen. Mats Zuccarello var på isen ved et av baklengsmålene, men var også på isen da Soucy utlignet.

Etter en målløs tredje periode fikk Andrej Svetsjnikov avgjøre i spill tre mot tre etter 1.33. Zuccarello fikk 16.56 minutter på isen og løsnet ett skudd mot mål.

Den lille nordmannen har derimot gått av isen de fire siste kampene uten målpoeng. Ikke siden bortekampen mot San Jose 7. november har han hatt assist, og han har ikke scoret siden Anaheim-kampen 5. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer