Overtok tabelltoppen

Molde slo Haugesund etter to effektive omganger. Nå er blåtrøyene serieleder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Haugesund - Molde 0-3 (0-2)

Molde og Bodø/Glimt har sett ut som tidlige tittelkandidater i Eliteserien. Førstnevnte har gått på ett poengtap i løpet av sine første seks kamper, mens Glimt står med full pott. Derfor var det viktig for Molde å ta seier mot Haugesund, for å potensielt gå forbi Glimt.

Molde trengte bare en god første omgang for å ta med seg alle tre poengene fra Haugesund. Scoringer fra Eirik Ulland Andersen, Etzaz Hussain og Leke James sørget for en ny seier, og foreløpig er Erling Moes menn serieleder.

- Vi mange bra tendenser. Vi bør score i dag. Vi kommer til mange muligheter, men siste skudd og siste pasning er vi ikke heldige med i dag, sier Niklas Sandberg til Eurosport etter kampen.

En som var mer fornøyd, var Erling Moe.

- I dag synes jeg vi gjør en veldig bra bortekamp. Vi tar godt vare på det vi skal ta vare på. Det er fantastisk å se Bjørnbak - han fortjener skryt. Han styrer den nye bakre fireren på en fantastisk måte, sier Moe.

Effektive Molde

Molde har kanskje hatt for vane å starte i et høyt tempo, men i dag startet kampen ganske så rolig for seg. Molde og Leke James hadde en brukbar sjanse etter fire minutter, men Haugesund-keeper Sandvik reddet skuddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer