Øvrebø viste ut tre i Roma

Dramatisk da Lazio bare klarte 1-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tom Henning Øvrebø viste ut tre spillere i heksegryta i Roma da Lazio bare greide 1-1 mot Dinamo Bucuresti i mesterligakvalifisering.

Det var høy temperatur allerede før kampen, da to Dinamo-tilhengere ble knivstukket i sammenstøt mellom rivaliserende tilskuergrupper. I selve kampen tok de rumenske gjestene ved Ionel Danciulescu halvveis i første omgang.

Tommaso Rocchi misbrukte et straffespark for Lazio i det 38. minutt. Bogdan Lobont i Dinamo-målet leverte en av flere strålende redninger.

Massimo Mutarelli utlignet da han nikket inn Lorenzo De Silvestris innlegg i det 53. minutt, men flere mål fikk ikke Lazio, som står foran en svært vanskelig returkamp i Romania.

Øvrebø viste ut to hjemmespillere, først Valon Behrami for en stygg tofotstakling og deretter målscorer Mutarelli som fikk sitt annet gule kort fire minutter før slutt. På overtid fikk også Dinamo-spiller Lucian Goian sitt annet gule kort og måtte luske av banen.

I en annen kamp i mesterligakvalifiseringen vant Rangers 1-0 over Røde Stjerne takket være Nacho Novos scoring i siste minutt.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer