Øvrevoll-direktørens datter vant Miss Derby, og en premie verdt 40 000 kroner i hatteparaden

- Vi må se på regelverket foran neste år. Om det i det hele tatt blir en ny hatteparade.

HATT DET BEDRE. Her vinner Henriette Eriksen hatteparaden på Øvrevolls Derbydag og gratuleres av jurymedlemmene Alex Rosén og Elin Høyholm. Foto: Malene Nilssen.
HATT DET BEDRE. Her vinner Henriette Eriksen hatteparaden på Øvrevolls Derbydag og gratuleres av jurymedlemmene Alex Rosén og Elin Høyholm. Foto: Malene Nilssen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Datteren til Øvrevoll-sjefen ble vinner av hatteparaden og en premie verdt 40 000 kroner på galoppsportens store Derbydag.

Slikt kan det bli bråk av.Det var Budstikka som skrev om episoden.

- Jeg har aldri ofret hatteparaden en tanke. Men jeg kan jo se at dette er noe som det bør tas fatt i. Folk kan reagere. Muligens bør det ikke gis adgang til deltakelse i hatteparaden for ansatte og slektninger av de ansatte på Øvrevoll, sier direktør Hans Petter Eriksen til Dagbladet.

Han understreker at han selv ikke har mottatt en eneste henvendelse, verken på Derbydagen søndag eller i etterkant.

Det er kona til Hans Petter Eriksen som er primus motor for hatteparaden, som er et tradisjonelt og populært innslag på Derbydagen.

Miss Derby Alex Rosén har vært jurymedlem siden 2011. Han utgjør juryen sammen med regissør Elin Høyholm.

Han presiserer overfor Budstikka, at direktørens kone trakk seg ut og ikke deltok i kåringen av Miss Derby, der datteren Henriette Eriksen gikk av med seieren.

Han sier han først ble klar over at det var datteren som hadde etter at kåringen var gjort. Antrekket til vinneren var i særklasse best, mente Alex Rosén.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.