Owen: - Rooney er ikke ferdig. Enhver spiss ville slitt i Manchester United

Vil se United-spissen på midtbanen igjen.

ALLE HADDE SLITT:  Michael Owen mener enhver spiss hadde slitt som spiss i Manchester United slikt de har spilt denne sesongen. Foto: NTB Scanpix.
ALLE HADDE SLITT: Michael Owen mener enhver spiss hadde slitt som spiss i Manchester United slikt de har spilt denne sesongen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Michael Owen husker godt hvordan tiden etter hvert tok han igjen. Owen var i sin tid en av hans generasjon ypperste spisser, før det var slutt. Snart kan det samme skje med Wayne Rooney. Rooney står bokført med bare tre mål på 16 Premier League-kamper denne sesongen.

Den tidligere stopperkjempen Jamie Carragher har beskrevet Rooney som en 30-åring i kroppen til 35-åring. Owen på sin side er langt fra overbevist om at Rooneys dager som en av ligaens mest profilerte spillere er talte.

- Samtlige spisser i verden ville slitt med å score for Manchester United for øyeblikket, sier Michael Owen til FFT.

- Alle hadde slitt - Det er rett og slett ikke nok sjanser som blir skapt. Man kan skylde på spissene og si at Rooney og Martial ikke skyter nok, men man er ikke bedre en sjansene man får.

- Hvis ingenting skjer rundt deg er det helt sjanseløst å være spiss. Du er så avhengig av spillerne rundt deg.

I kveld møtes to av hans tidligere klubber til dyst, når Manchester United gjester St. James´ Park. Det er tre år siden han la fotballskoene på hylla i en alder av 33. I likhet med Rooney slo han gjennom i ung alder. Han debuterte for Liverpool som 17-åring, England året seinere. Rooney fikk sin Everton-debut som 16-åring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer